2 Principale News Stiri Interne

Andreea Marin, la sala. Iata cum a slabit 7 kilograme in doua luni!

Scris de Administrator

Juratul emisiunii „Uite cine Danseaza”, Andreea Marin, se antreneaza din greu pentru a-si pastra formele de invidiat. Aceasta dezvaluie modalitatea prin care a slabit 7 kilograme.

Andreea Marin, la sala.

Andreea Marin, la sala. In urma unui interviu acordat Corinei Caragea pentru Stirile Pro TV, Andreea Marin marturiseste ca dupa doua weekenduri si o saptamana de dieta, o nutritie moderata si ordonata, a reusit sa slabeasca 7 kilograme din luna ianuarie pana acum.

Jurata emisiunii “Uite cine danseaza” de la PRO TV,  petrece cateva ore bune la sala, unde este coordonata de antrenorul ei Cristian Aionesei, care se declara multumit de munca depusa de aceasta.

Vedeta a declarat ca se va antrena zi de zi la sala, pentru a-si arata respectul si sustinerea fata de concurentii care muncesc din greu pentru emisiunea de dans din a carei echipa face parte.

Buna dimineata! Uffff! N-a fost usor antrenamentul de inceput de zi, dar a meritat! Antrenorul meu, Cristian Aionesei, se declara multumit, dar tot ma critica in fata Corinei Caragea, veti vedea la Stirile Pro TV.:) Am promis ca ma voi antrena zi de zi, din respect pentru efortul sustinut al concurentilor "Uite cine danseaza" pe care ii jurizez si vreau sa simta ca le inteleg si le respect stradania . Si ma tin de treaba. Masuratoarea arata si un rezultat neasteptat dupa sport si o scurta detoxifiere (2 weekenduri si o saptamana de dieta recomandata de nutritionist intre ele), precum si nutritie moderata si cat mai ordonata posibil : o pierdere in greutate de 7 kg din ianuarie pana acum. Deci, se poate! O zi buna sa aveti! @worldclass.romania @collective.stores @nikeromania

A post shared by Andreea Marin (@andreeamarinromania) on

Scrie un comentariu