News

Andreea Marin revine in televiziune? Pleaca la Madrid pentru a stabili un nou format de emisiune!

Scris de Alexandru Manea

Andreea Marin Banica ar putea reveni in televiziune anul viitor cu o noua emisiune. Sunt sanse sa fie un program de divertisment, avand in vedere ca va pleca la sediul casei de productie de la Madrid, acolo unde se afla si compania mentorului ei, regretatul Valeriu Lazarov, alaturi de care a realizat seria „Surprize, Surprize”.

Andreea Marin Banica va pleca in curand la Madrid, la sediul casei de productie care ii va oferi un nou format de emisiune.

Daca totul se va derula asa cum se spera, anul viitor avem toate sansele sa o revedem pe Andreea Marin in ipostaza de prezentatoare a unei emisiuni TV in Romania, cel mai probabil una de divertisment, de calitate.

La Madrid se afla si sediul companiei detinuta de regretatul Valeriu Lazarov, cel alaturi de care Andreea a lansat si sustinut celebra emisiune „Surprize, Surprize”, de la TVR. 

„Nu ma grabesc sa vorbesc pana cand nu vad exact despre ce e vorba, voi calatori luna viitoare la Madrid la invitatia producatorului”, a declarat Andreea pentru ring.

Andreea isi doreste sa apara pe sticla cu o emisiune de calitate, fiind satula de ce se intampla in prezent in televiziune.

„Nu prea mai am placerea de a urmari un program TV atata vreme cat violenta verbala, barfa, scenariile prost puse în practica sunt la ordinea zilei. Eu am o alta scoala de televiziune în spate si probabil nu mai sunt în pas cu vremurile”, a declarat ea.

Scrie un comentariu