Stiri Interne

Andreea Marin recomanda produsele cu eticheta verde de la Negro 2000

Scris de Iancu Iulia

Andreea Marin recomanda produsele cu eticheta verde de la Negro 2000. Heringul este unul dintre preparatele sale preferate si il considera perfect pentru masa de la pranz.

Andreea Marin a dovedit in ultimii ani ca are o grija aparte de corpul si sanatatea ei, iar de cand si-a schimbat radical stilul de viata, a integrat in alimentatie cele mai sanatoase alimente. Produsele de la Negro 2000 fac parte din meniul sau zilnic.

Vedeta TV arata, pe zi ce trece, tot mai bine si toate acestea se datoreaza unui stil de viata sanatos, echilibrat, din care fac parte alimente de calitate, atent selectate. Andreea consuma in mod frecvent produse din peste pentru ca stie cat de important este aportul de acizi grasi esentiali (omega-3 si omega-6), de proteine, vitamine (A, B12, D, E) si minerale (potasiu, fier, iod, fosfor, seleniu). Sunt vitamine si nutrienti fara de care corpul nu poate functiona corespunzator, pe termen lung. De aceea a ales bunatatile de la Negro 2000.

Andreea Marin nu este doar o consumatoare multumita a produselor Negro 2000, ea a devenit si ambasadoarea brand-ului pentru ca stie ca promoveaza calitate si sanatate.

Compania Negro 2000 se afla pe piata din Romania de mai bine de 20 de ani si periodic face schimbari si aduce imbunatatiri la nivel de produse si calitate. Acum se gasesc in magazine delicatesele cu eticheta verde, care garanteaza ca fiecare preparat din peste este fara conservanti si coloranti artificiali.

“Bunatatile cu eticheta verde de la Negro 2000 sunt o inovatie. Negro 2000 este alegerea mea!” – declara Andreea Marin

Pentru pranz prezentatoarea TV alege sa consume file de hering cu salata pentru ca acesta contine proteine care sunt absorbite in organism in proportie foarte mare, aproape de 90%. In comparatie cu proteinele din carnea de vita care sunt absorbite doar cel mult 43%.

Pe langa aportul inalt de proteine, consumului zilnic, intr-o cantitate mica, de hering cu putina sare imbunatateste functiile ficatului, ale vezicii biliare si ale pancreasului.

Produsele Negro 2000 se gasesc spre vanzare nu doar in Romania, ci in alte 12 tari europene. Sunt extrem de apreciate pentru diversitatea si standardul inalt de calitate, producatorul romanesc fiind la acelasi nivel cu orice companie similara din Europa.

Scrie un comentariu