Style Judgement

Andreea Marin poarta haine imprimate cu tablouri, create de Andreea Buga

Scris de Alexandru Manea

Andreea Marin sustine tinerii designeri romani purtand piese vestimentare din matase imprimata cu detalii din tablouri de arta. Creatiile ii apartin designerului Andreea Buga si includ detalii din tablourile pictate de cunoscuta Alma Redingler.

Andreea-Marin-tricou-Andreea-Buga

“Viata pare mai colorata azi, caci port cu drag o bluza realizata de un tanar designer roman pe care il sustin cu drag, Andreea Buga, artist care aduce arta mai aproape de publicul tanar printr-o colectie minunata realizata din matase imprimata cu operele pictoritei Alma Redingler.

Astfel, universul viu colorat din tablouri coboara pe rochii, tricouri si camasi rafinate. Noul membru al familiei noastre, o pufoasa felina de o luna si jumatate, iubeste atingerea materialului fin”, a marturisit vedeta printr-un mesaj postat pe Facebook langa fotografiile in care apare purtand creatia Andreei Buga.

Andreea Buga a realizat colectii sport-chic si elegante imprimate cu tablouri de arta si, in plus, pentru a atrage tinerii in muzeele de arta, le ofera celor care achizitioneaza o piesa din noua sa colectie doua bilete de intrare la Muzeul Storck din Bucuresti.

Andreea-Buga-ARGO-Fall-New-Silk-7 Andreea-Buga-ARGO-Fall-New-Silk-9

„Imi doresc sa vad cat mai multi tineri vizitand muzee si sa aprecieze din ce in ce mai mult arta plastica clasica si contemporana. Este bine sa cultivam gustul pentru frumos si sa apreciem ceea ce este cu adevarat valoros si peren”, declara Andreea Buga.
ARGO_lookbook-8 ARGO_lookbook-3 ARGO_lookbook

Colectia mixta casual sporty-chic, Fancy Canvas (feminina) si Fall Canvas (masculina), disponibila pe www.andreeabuga.ro, include tricouri, bomber jackets, pantaloni de trening, fuste si rochii sport, in croiuri si mixuri cromatice ce respecta tendintele actuale si sunt realizate din materiale delicate ce ofera lejeritate si permit pielii sa respire.

Colectia eleganta Fall New Silk este realizata in intregime din matase si pastreaza parfumul florilor si clipa naturilor statice bogat decorate din tablourile Almei Redlinger.

Andreea-Buga

Andreea Marin poarta haine imprimate cu tablouri, create de Andreea Buga

“Poti privi un tablou dar nu poti pastra momentul. Eu am vrut sa pastrez clipa pentru cei care simt matasea ca parte din eleganta si atitudinea lor. Colectiile mele realizate pana in prezent reprezinta ideea decupata din tablourile Almei Redlinger, alaiul florilor printate direct pe matase, si reprezinta spiritul artei contemporane aplicat prin creativitatea designului vestimentar”, declara Andreea Buga.

Scrie un comentariu