Celebrity PR News

Momentul cand Andreea Marin nu a mai fost Zana

Scris de Sorin Dutoiu

E greu sa ti-o imaginezi pe Andreea Marin Banica departe de zona actelor caritabile si a discursurilor aspirationale. E greu sa ti-o imaginezi vorbind cu un delicios accent moldovenesc, aspra si autoritara in prezenta copiilor. Andreea Marin nu mai este “Zana Surprizelor” in noul film “Ho Ho Ho 2”, insa este incredibil de amuzanta si peste asteptarile mele ca actrita.

Recunosc, nu am plecat spre premiera de gala a noului film “Ho Ho Ho 2” cu mari asteptari. Aveam idei  preconcepute despre potentialul unui film romanesc comercial de comedie. Pur si simplu, oscilam intre a-l considera banal, plin de stereotipuri, si a fi haios pentru copii si publicul obisnuit cu serialele de la televizor.

Am avut, insa, surpriza sa urmaresc un film bine realizat, cu o imagine aproape impecabila, cu actori buni, haiosi, cu o sumedenie de copii talentati, carismatici si, mai presus de toate, cu o Andreea Marin cu totul diferita de cum o stiam.

Patricia Poslusnic, fetita din rolul principal Ema, si Andreea Marin sunt, din punctul meu de vedere, pionii principali ai filmului produs de Alma Bacula (fosta Sarbu) si regizat de spaniolul Jesus Del Cerro. Ca de altfel si restul copiilor din distributie.

Andreea Marin interpreteaza rolul directoarei unui orfelinat, o femeie dura in prezenta copiilor. Vorbeste cu un delicios accent moldovenesc, este aspra, autoritara cu cei mici, insa framantata de singuratate si complexe.

Gratie echipei de machiaj si a costumierilor, Andreea a trecut printr-o transformare de senzatie: are cam cu zece kilograme in plus (rotunjita cu ajutorul unor bureti asezati sub haine), poarta ochelari de vedere, are negi pe fata si o mustata disgratioasa.

Toate aceste detalii, precum si comportamentul ei, o transforma, in prima faza, intr-un personaj neplacut. Chiar si fiica ei din viata reala, Violeta, i-a spus ca nu o recunoaste si ca nu vrea sa o mai vada in acest rol.

Foarte curand insa, ajungi sa o placi mai mult decat te asteptai. Personajul sau este bine conturat, iar Andreea dovedeste a fi o actrita surprinzator de buna. Cel putin, rolul acesta i s-a potrivit.  

La randul ei, Patricia Poslusnic are o carisma si o naturalete impresionante.

Desigur, nu putem vorbi de un film demn de competitiile internationale. Nici nu cred ca a existat vreodata aceasta intentie. Este, insa, un film care intampina intr-un mod placut, senin, sarbatorile de iarna. Un film despre bucuria de a iti pune o dorinta, de a spera din tot sufletul ca se va indeplini si despre momentene cand iti salta inima de bucurie vazand-o realizata. Un film despre nevoia oamenilor de a fi loiali, unii langa ceilalti, uniti de dragoste si respect. Un film despre puterea Craciunului de a schimba oamenii in bine.

Scrie un comentariu