News

Exclusiv pentru D-Paparazzi! Andreea Marin: „Noi avem un mic cinematograf acasa”

Scris de Christian Stan

Intr-un interviu acord pentru editia de maine a emisiunii „D-Paparazzi” de la Kanal D, Andreea Marin recunoaste ca nu se mai prea uita acum la televizor. In plus, Andreea Marin povesteste ca acasa are un mic cinematograf privat si o colectie impresionanta filme clasice si desene animate.

Cu prilejul lansarii cardului de afinitate UNICEF de catre banca UniCredit Tiriac Bank, Andreea Marin Banica a acordat un interviu in exclusivitate pentru emisiunea „D-Paparazzi” de la Kanal D.

Andreea Marin marturiseste ca ii este dor de televiziune, insa de scoala veche din domeniu si recunoaste ca nu se mai prea uita astazi la televizor.

„Imi este dor de modul in care eu am invatat sa fac televiziunea… Pare-se ca este o vreme apusa, intrucat in ziua de astazi principiile sunt cu totul altele decat cele din scoala veche”, declara Andreea Marin.

„Nu e nevoie de scandal ca sa faci rating… Eu am facut un program 10 ani de zile fara sa fie nevoie de scandal, iar aceasta emisiune a prima in audiente si nu a dat-o nimeni jos de acolo”, continua Andreea Marin.

Totodata, fosta vedeta a Surprizelor recunoaste ca acasa conceptul de entertainment se rezuma la desene animate si la filme clasice.

Noi avem un mic cinematograf acasa. Ne-am facut acest dar in momentul in care ne-am mutat la casa noua. Avem o colectie impresionanta de desene animate clasice pe le vizionam de sute de ori. De asemenea avem si o colectie de filme clasice”, mai spune Andreea Marin.

Tot in interviul ce va fi difuzat duminica seara de la ora 19:30 la „D-Paparazzi” de la Kanal D, veti afla daca Andreea Marin s-a gandit sau nu vreodata la o cariera politica si care a fost rezolutia la care a ajuns.

Scrie un comentariu