ADPM Beauty

Andreea Marin ne prezinta ritualul sau de machiaj

Scris de Alexandru Manea

Andreea Marin si-a surprins fanii postand pe IGTV o inregistrare video in care prezinta pasii ritualului sau de machiaj. Filmarea a fost realizata in hotelul in care a petrecut vacanta din Grecia si o prezinta pe vedeta intr-una din cele mai sexy ipostaze din ultima vreme.

Andreea Marin ne prezinta ritualul sau de machiaj. Aparitie super sexy pe Instagram!

Surpriza mare pentru fanii Andreei Marin. Vedeta i-a impresionat deosebit de placut postand pe pagina ei de Instagram o inregistrare video in care prezinta ritualul sau de machiaj. Filmarea a fost realizata in timpul vacantei pe care a petrecut-o in Grecia. Purtand un halat de baie si parul acoperit cu un prosop, proaspat iesita din dus, cu tenul curat, fara strop de machiaj, Andreea Marin parcurge pasii procesului de machiaj in fata camerei de filmat.

Admiratorii vedetei au putut astfel remarca si produsele cosmetice pe care le foloseste, cel putin in cadrul vacantei din Grecia. Printre acestea, fondul de ten Academie si fardul de pleoape Kryolan. Intr-o filmare anterioara postata pe InstaStories, Andreea Marin le-a prezentat fanilor sai si samponul uscat Moroccanoil pe care il foloseste cand este in deplasare, precum si fiolele si spray-ul termal Babor.

Toate aceste produse pot fi gasite pe www.toplineshop.ro si in magazinele Top Line (Bd. Regina Maria 14, Bucuresti).

Admiratorii vedetei au reactionat pozitiv trimitandu-i mesaje de felicitare. “Super idee si neasteptata sa te vedem atat de „pamanteana”. Esti minunata oricum!”, “Cu si fara machiaj sunteti minunata!, au fost doar doua dintre comentariile primite pe pagina sa de Instagram.

 

View this post on Instagram

 

So many beauties… @kryolanofficial #makeupisart #makeupisascience 📸 @adelasimpalean

A post shared by Top Line Romania (@toplineromania) on

Andreea Marin, mai sexy ca niciodata in vacanta din Capri

Scrie un comentariu