News

Andreea Marin mobilizeaza Scoala Mamelor pentru protestul anti-maidanezi

Scris de Alexandru Manea

Andreea Marin le sfatuieste pe femeile din comunitatea ei online, Scoala Mamelor, sa se alature in aceasta seara protestului parintilor din Piata Romana, Bucuresti, in speranta ca se va gasi o solutie urgenta pentru ridicarea tuturor cainilor vagabonzi de pe strazile capitalei.

andreea-marin-caini-vagabonzi

Andreea Marin s-a declarat ingrozita de tragedia intamplata zilele trecute, cand un copil de patru ani a murit sfasiat de cainii maidanezi, si astfel isi indeamna membrii comunitatii Scoala Mamelor sa se alature protestului din aceasta seara din Piata Romana.

„Fac un apel catre toate mamele si intreaga comunitate de la Scoala Mamelor pentru a merge maine la ora 19, in Piata Romana. Eu nu voi fi acolo, dar ma alatur din toata inima acestui demers.

Daca astept sa vina altul sa-mi rezolve problema, maine un om drag mie iese pe strada si va pati acelasi lucru. Nu trebuie sa stam cu bratele incrucisate sau sa asteptam ca altcineva sa faca totul pentru noi. Nu e vina cainilor, dar sunt atat de multi caini care traiesc pe strazi, s-a ajuns prea departe… Nu se mai poate rezolva problema decat printr-o masura radicala”, a declarat Andreea Marin la Realitatea TV.

Vedeta de televiziune sustine gasirea unei solutii urgente pentru ridicarea maidanezilor de pe strazi pentru ca o noua tragedie sa nu se mai intample.

„Nu vreau sa ma gandesc la groaza in care si-a sfarsit viata Ionut, si nici la durerea bietilor parinti. Vina e a celor care sunt pretinsi iubitori de caini, dar care nu fac cu adevarat nimic pentru a-i ingriji. Un caine infometat, mereu infometat, va proceda asa. Sunt nenumarate cazuri pe care le stiu, de oameni muscati, chiar si oameni desfigurati sau care nu mai sunt oameni, cum se spune, in urma acestor experiente”, a declrat vedeta.

In aceasta seara, incepand cu ora 19.00, in Piata Romana, va avea loc un protest al comunitatii online a parintilor. Se vor cere masuri imediate si eficiente pentru asigurarea dreptului la viata si siguranta.

„Cerem autoritatilor o solutie demna de o tara europeana a anului 2013. Cerem factorilor de decizie (Guvern, Parlament, primarii) sa ia masuri imediate si eficiente pentru asigurarea dreptului la viata, liniste si siguranta! Nu vrem si alte victime mutilate si ucise de caini fara stapani. Si noi iubim cainii, dar mai presus de caini, ne iubim copiii”, se arata într-un comunicatul de presa al protestatarilor.

Scrie un comentariu