Stiri Interne

Andreea Marin, mesaj de sustinere de la mama lui Tuncay in ziua divortului

Scris de Alexandru Manea

Andreea Marin a primit un mesaj emotionant de sustinere de la mama lui Tuncay Ozturk, azi, in ziua in care este programata prezenta in fata judecatorilor, in procesul de divort. Iata ce i-a transmis mama fizioterapeutului turc.

Andreea Marin a primit azi un mesaj emotionant de la mama lui Tuncay Ozturbk, cu doar cateva ore inaintea prezentei in fata judecatorilor, prima infatisare a celor doi din cadrul procesului de divort.

Doamna Ozturk i-a transmis norei sale un comentariu pe pagina de Instagram, mai exact o inima rosie, in semn de sustinere in aceasta zi dificila.

A fost mesajul ei simplu si sincer de a-i transmite ca ii este alaturi, dincolo de neintelegerile aparute in casnicia cu fiul ei.

Este cunoscuta deja relatia speciala, de sustinere neconditionata, pe care Andreea Marin o are cu cea care i-a fost soacra in ultimii trei ani.

Nu de putine ori doamna Ozturk si-a exprimat recunostinta pentru tot ajutorul profesional oferit de vedeta fiului ei.

Andreea Marin are, de altfel, o relatie speciala si cu fosta ei soacra, mama lui Stefan Banica, cu care tine legatura aproape zilnic si in prezent, intre ele existand un respect reciproc extraordinar.

Azi, la ora 15, Andreea Marin si Tuncay Ozturk sunt asteptati in fata judecatorilor pentru prima infatisare in cadrul procesului de divort, divort pe care vedeta TV l-a intentat, iar fizioterapeutul turc se afla in pozitie de parat.

 

Scrie un comentariu