ADPM Health

Andreea Marin merge o saptamana la detoxifiere! Iata ce va manca!

Scris de Alexandru Manea

Andreea Marin si-a dereglat din nou stilul de viata din pricina faptului ca, in timpul celor doua luni ale Caravanei Pretuieste Viata, a mancat haotic si nu a avut timp sa mearga la sala. A pus cateva kilograme in plus, iar acum se pregateste sa mearga pentru o saptamana la un centru de detoxifiere din Turcia.

Andreea-Marin-Bodrum-3

Andreea Marin a patit anul acesta, in mai si iunie, acelasi lucru ca si anul trecut, in aceeasi perioada in care era plecata cu Caravana Pretuieste Viata.

Pentru ca era zi de zi pe fuga, conducea pe soselele tarii sau schimba avioane, nu s-a mai putut tine de regimul alimentar sanatos de pana atunci. A mancat pe apucate, de multe ori produse din benzinarii sau aeroporturi. In plus, nici la sala nu a mai putut ajunge. Prin urmare, a acumulat cateva kilograme, pe care isi doreste acum sa le dea jos.

andreea-marin-tratament-turcia

La fel ca si anul trecut, Andreea se va caza intr-un resort din Turcia unde va urma o cura de detoxifiere. Va manca sanatos si se va baza pe multe supe si sucuri naturale.

„Dimineata: mar verde, patrunjel, orz, spirulina. Urmatoarele mese sunt din doua in doua ore, dar nu neaparat cu ochii pe ceas, ci cu aproximatie. Acestea contin urmatoarele alimente: ananas, afine (sau alte fructe de padure) , ginger, coriandru (sau busuioc), psyllium (acesta se umfla in stomac si iti da senzatia de satietate, de aceea dispare senzatia de foame). Urmeaza apoi o masa compusa din ananas, ginger, coriandru (sau busuioc ), psyllium.

Apoi una cu rosii, morcov, sfecla, coriandru, spirulina, chili, sare de mare. Beau cat mai multa apa alcalina, pentru a reechilibra mediul preponderent acid din interiorul nostru. Apa alcalina se obtine cu adaos de picaturi de lamaie intr-un pahar cu apa plata, pahar de sticla, nu de plastic (plasticul modifica aceasta calitate a apei), sau adaugam 10 picaturi speciale pentru obtinerea apei alcaline, se gasesc pe site-urile cu produse bio”, a marturisit Andreea.

Scrie un comentariu