Stiri Interne

Ea este femeia care i-a schimbat Andreei Marin perspectiva asupra vietii!

Scris de Administrator

De ceva vreme incoace, viata Andreei Marin s-a schimbat radical in bine, iar asta nu doar pentru ca iubeste, face sport si are o alimentatie sanatoasa. Aceasta schimbare se datoreaza si faptului ca vedeta a descoperit conceptul de Life Coaching, specializandu-se in acest domeniu la cursurile scolii de formare in coaching Wisdom Coaching/ CLI Romania.

andreea-marin-betska

Deja de mai multa vreme, Andreea Marin a descoperit conceptul de Life Coaching pe care si-a dorit atat de mult sa-l aprofundeze, simtind ca astfel viata i se va schimba radical in bine, incat s-a inscris la cursurile scolii de formare in coaching Wisdom Coaching/ CLI Romania.

Luna trecuta, Andreea a gazduit evenimentul de lansare in limba romana a best-seller-ului international The “God” in Coaching (Scanteia divina in coaching), carte care a revolutionat abordarea in industria de coaching la nivel mondial. Invitatul special al serii a fost Betska K-Burr, autoarea cartii si autoritate internationala in domeniu, cea care de altfel a dat nastere scolii de coaching CLI.

Astazi, Andreea Marin a postat pe pagina ei oficiala de Facebook un filmulet realizat cu ocazia acestei lansari, menit sa ii faca pe oameni sa inteleaga mai bine conceptul de coaching si felul in care acesta le-ar putea schimba in bine viata.

„Life coachingul mi-a schimbat total perspectiva asupra vietii si asupra posbilitatilor de rezolvare a unor probleme cu care traim poate de ani de zile in interiorul nostru. La lansarea cartii ’Scanteia divina in coaching’, scrisa de mentorul meu canadian, doamna Betska K-Burr, am cunoscut oameni frumosi si cu mintea deschisa’, a scris vedeta in dreptul imaginilor.

Scrie un comentariu