Recomandarea ADPM Style Radar

Andreea Marin lanseaza colectie de pantofi si genti – VIDEO

Scris de Alexandru Manea

Andreea Marin lanseaza colectie de pantofi si genti! Este cel mai nou proiect al vedetei, iar accesoriile vor putea fi cumparate in curand din magazinul online.

andreea-marin-magazin-online

Andreea Marin lanseaza colectie de pantofi si genti.

Vedeta colabora de ceva vreme cu designerul Ana Kaloni, cea care ii producea la comanda pantofi pe propria masura, comozi si rezistenti, incaltaminte purtata atat in emisinea Pretuieste Viata” de la TVR, cat si in aparitiile publice.

Astfel, avand un producator atat de talentat aproape, si primind laude la adresa a tot ceea ce purta, Andreea Marin a decis sa lanseze colectia „Free” ce include pantofi si genti din piele, realizati de Ana Kaloni dupa propriile indicatii.

andreea-marin-shop-online

Acccesoriile vor fi expuse spre vanzare pe magazinul online www.shop.andreeamarinoficial.ro, ce va fi lansat cat de curand.

„Mi-am dorit sa fac ceva ce eu as purta, ce este comod, de calitate. Am purtat timp de cateva luni pantofi fara ca nimeni sa stie ca sunt facuti dupa ideile mele impreuna cu creatoarea Ana Kaloni. Am fost de multe ori intrebata: ‘Unde gasesc pantoful acesta? Geanta aceasta?” Nu aveau nicio sigla in acele momente. Asa a aparut colectia ‘Free’. Daca altii isi doresc aceste produse, le pot cumpara in curand”, a declarat Andreea Marin la Antena Stars.

andreea-marin-pantofi-ana-kaloni

Ana Kaloni, designerul pantofilor

Produsele sunt gata, mai urmeaza doar sa decida care sunt preturile juste si sa incheie ultimele detalii privind modul in care va arata interfata site-ului.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu