Interviuri News Special

Exclusiv! Andreea Marin isi reface viata alaturi de un fizioterapeut turc?

Scris de Alexandru Manea

La jumatate de an de la mult mediatizatul divort de Stefan Banica, Andreea Marin face un pas inainte in viata privata. Se pare ca este la un pas de a-si reface viata alaturi de un specialist fizioterapeut si osteopat de origine turca de la spitalul Acibadem din Istanbul. Agentia de Presa Mondena a contactat-o in premiera pentru a confirma informatia. Iata ce ne-a declarat.

andreea-marin-iubit-turc

Andreea Marin este, se pare, la un pas de a-si reface viata la aproape jumatate de an de la mult mediatizatul divort de Stefan Banica.

Conform surselor noastre din Turcia, vedeta a fost vazuta in compania specialistului fizioterapeut si osteopat Tuncay Ozturk. Aceleasi surse sustin ca intre cei doi ar fi mai mult decat o simpla relatie profesionala.

Tuncay Ozturk este unul din cei mai apreciati profesionisti in domeniul in care activeaza, el lucrand in mod curent cu sportivi de performanta din intreaga lume in cadrul centrului acreditat FIFA al spitalului Acibadem. Printre acestia se numara si sportivi romani precum Simona Amanar, Andreea Raducan si Marian Dragulescu.

_n

tuncay-simona-amanar

marian-dragulescu-tuncay

Contactata de Agentia de Presa Mondena pentru a confirma informatiile primite, Andreea Marin a raspuns scurt intrebarilor adresate:

ADPM.ro: Andreea, am primit o informatie conform careia esti la inceputul unei noi relatii. Este adevarat?

Andreea Marin: Nu imi doresc sa vorbesc despre viata mea privata, va rog sa nu va suparati.

ADPM.ro: Consideri ca ar fi problema ca publicul sa stie despre o noua relatie in viata ta?

Andreea Marin: Consider ca e firesc ca la un moment dat viata sa mearga mai departe, atat pentru mine, cat si pentru tatal copilului meu. Insa nu simt nevoia sa justific nimic din ce se intampla in viata mea intima, daca se intampla! E dreptul meu sa fiu un om discret.

tuncay-ozturk

Tuncay Ozturk este absolvent al Facultatii de Medicina din Istanbul, s-a perfectionat la universitati din Olanda si Germania, iar in prezent isi desfasoara activitatea la spitalul Acibadem din Istanbul.

Foto: Facebook

Scrie un comentariu