News

Andreea Marin – filmari inedite in centrul istoric

Andreea Marin Banica s-a aflat zilele trecute in Centrul Istoric din Bucuresti, unde a filmat un spot TV pentru cea mai noua emisiune a ei, alaturi de oameni frumosi, tineri si energici

Andreea Marin se pregateste pentru noua ei emisiune, care va debuta pe micul ecran in curand. Ea a filmat zilele trecute in Centrul Istoric al Capitalei, alaturi de oameni veseli si frumosi, pentru un spot TV.

„Clipele surprise de aparatul de fotografiat sunt decupate dintr-o zi insorita petrecuta in Centrul Istoric al Capitalei, unde echipa Campaniei „Trezeste Romania ” a adunat la un loc oameni frumosi si veseli . Motivul? Filmarea unui spot TV pe care il veti vedea in cateva zile ruland pe Realitatea TV: artisti (dansatori si acrobati, copii si maturi), o echipa tehnica priceputa, si invitatul nostru special: marele violonist Alexandru Tomescu, talentul dublat de modestie si bun simt, de rabdare si omenie, de zambet cald si frumusete interioara.

Suntem onorati sa fim sustinuti de astfel de Oameni in campania „Trezeste Romania”. Multumim si va astept cu drag pe micul ecran sa vedeti ce-a iesit, iar pe realitatea.net/trezesteromania.html asteptam mesajele voastre cu idei despre oamenii frumosi, incapatanati in sensul bun al cuvantului, invingatorii fara nume sonore de langa voi pe care vreti sa ii aducem in prim-plan”, a declarat Andreea Maria Banica.

Scrie un comentariu