ADPM Beauty ADPM Coffee Break

Andreea Marin face un tratament corporal care inlocuieste doua ore de sala

Scris de Alexandru Manea

Aflata mereu sub presiunea timpului, fiind implicata in nenumarate proiecte, Andreea Marin a descoperit o metoda relaxanta si rapida pentru a se mentine in forma, chiar si cand nu reuseste sa ajunga periodic la sala. 

Andreea Marin face un tratament corporal care inlocuieste doua ore de sala

Indragita vedeta a apelat la cei mai buni specialisti din industria de infrumusetare neinvaziva si, dimineata sau la orele pranzului, atunci cand are o pauza dintre sedinte si filmari, isi aloca o ora pentru a urma in paralel un tratament corporal de biostimulare si unul facial de hidratare si atenuarea liniilor fine.

Astfel se face ca, la centrele Silhouette, vedeta s-a lasat zilele trecute pe mainile specialistilor pentru a face doua tratamente simultan: biostimulare Ultratone, o tehnologie cu ajutorul careia corpul este remodelat si tonifiat, si un tratament cu masca Academie. Electrozii Ultratone se aplica pe corp, pe zonele dorite si, prin impulsuri electrice, lucreaza musculatura fara ca pacientul sa depuna niciun efort.

Andreea Marin a filmat procedura pe pagina ei de socializare, afland de la specialistul de la Silhouette ca 30 de minute de biostimulare Ultratone echivaleaza cu doua ore de efort la sala.

“O ora stau cuminte, corpul meu face sport! 30 de minute echivaleaza cu doua ore de mers la sala!”, a declarat vedeta in inregistrarea respectiva.

La capitolul intretinere faciala, Andreea Marin a urmat un tratament intensiv Academie, pe baza de masca cu colagen.

Este deja cunoscut de public faptul ca vedeta nu este adepta procedurilor estetice invazive, preferand naturaletea si ingrijirea blanda a pielii. Astfel, este pentru prima data cand apeleaza la specialistii unei clinici de infrumusetare, apeland la Silhouette, tocmai pentru solutiile neivazive, naturale, de ingrijire a aspectului fizic.

Andreea Marin, mai sexy ca niciodata in vacanta din Capri

Centrele care au fost, de altfel, si partenere ale campaniilor “Nu exista nu se poate” din ultimii ani, ajutand ambasadoarele campaniilor sa slabeasca si sa ajunga in cea mai buna forma fizica a lor, schimbandu-le in bine viata si ajutandu-le sa capete o mai mare incredere in sine.

 

View this post on Instagram

 

Timp pentru mine azi, intr-o ora poti face si Ultratone pentru tonifierea musculaturii corporale prin biostimulare („mainile” aparatului lucreaza pe corpul meu, dar nu se vad din pricina prosopului😊, cert e ca fac o treaba buna, se spune ca 30 de minute aici echivaleaza cu 2 ore la sala) si, in paralel, si tratamentul facial Vivace, acesta lucreaza cu radiofrecventa si stimuleaza productia de colagen si elastina, reducand ridurile sau aspectul cicatricilor, dand fermitate si luminozitate tenului pe fata si pe gat. La final, doar ruj, mascara si un fond de ten #Babor foarte fin. Ma pregatesc putin pentru mult visata saptamana de vacanta pe care nu am avut-o in aceasta vara, orice plecare a fost cu un scop legat de munca si 3 zile dedicate fetitei mele, atat. Imi iau revansa in septembrie, dar revin rapid, caci am multe idei frumoase de pus in practica, cu care sa va surprind. 😉 @toplineromania #guinot #recharge #myself

A post shared by Andreea Marin (@andreeamarinromania) on

Scrie un comentariu