Evenimente

Un nou gest laudabil! Andreea Marin mobilizeaza vedetele sa ii redea sansa la viata unei fetite de 7 ani!

Scris de Administrator

In aceasta seara, Andreea Marin va gazdui evenimentul caritabil Promenada Summer Fashion Show, o seara in care dincolo de frumusete si moda, dincolo de persoanele publice care vor defila pe podium, OMENIA va fi invitat special! Iata despre ce este vorba!

andreea-marin-eveniment-promenada

In aceasta seara, Andreea Marin va fi gazda Promenada Summer Fashion Show, un eveniment exceptional in cadrul caruia frumusetea si moda vor intalni omenia.

Asta deoarece, toti cei prezenti la eveniment, vor avea posibilitatea sa ajute o fetita minunata sa-si recapete copilaria si viata, asa cum o merita fiecare copil.

In urma unui accident neobisnuit – lovita de un cal – Daria, o fetita din Braila in varsta de 7 ani, a ajuns pe masa de operatie cu o fractura craniana frontala. Dupa operatia dificila, precum si dupa alte interventii ce au urmat, situatia s-a agravat. Punga de lichid ce a aparut in lipsa osului cranian la locul loviturii creste pe zi ce trece si ii pune viata in pericol fetitei. I s-a spus ca are nevoie de o noua operatie in care i se va introduce o placuta de argint in partea frontala a capului, placuta care costa in jur de 5000 de euro si se comanda in Elvetia, la acest cost adaugandu-se si costul operatiei, care se afla acum in evaluare.

andreea-marin-eveniment-promenada1

Fetita este ingrijita doar de mama ei si are nevoie de sprijinul tuturor oamenilor cu suflet din jurul ei. Mama, si ea bolnava, lucreaza la o ferma, in afara Brailei, in camp, si are un salariu de 400 de RON. Dorinta ei cea mai mare este sa isi vada fetita sanatoasa.

De aceea, fiecare dintre invitatii din aceasta seara, printr-o donatie oricat de mica asezata in urnele special amenajate, poate face un bine: operatia la cap de care Daria are nevoie sta in oamenilor cu suflet!

Asadar, Andreea Marin si o multime de alte vedete isi dau mana pentru a realiza un eveniment de anvergura dedicat vietii. In organizarea acestei seri s-au implicat atat branduri consacrate in moda din tara si din strainatate, cat si vedete din televiziune, muzica, moda sau actorie.

Seara dedicata modei coincide totodata cu lansarea clubului de bowling, biliard si restaurantului TrickShot din cadrul Promenada Mall Bucuresti.

Scrie un comentariu