News

Andreea Marin revine azi in TV! „A fost o oferta buna pe care mi-au facut-o!”

Scris de Administrator

Andreea Marin Banica va reveni azi in televiziune, iar de la 18.45 va intra in direct la Realitatea TV cu emisiunea „Trezeste Romania”. Vedeta este foarte multumita de oferta postului TV si considera proiectul o campanie menita sa mobilizeze oamenii sa aprecieze valorile mai putin cunoscute din jurul lor.

Andreea Marin Banica revine oficial in televiziune, azi, dupa o perioada destul de lunga in care nu a aparut pe sticla cu propria emisiune.

Vedeta va modera in direct, saptamanal, vinerea, de la 18.45, emisiunea „Trezeste Romania”, la Realitatea TV.

In cadrul productiei vor fi difuzate si reportaje cu totul speciale, realizate intr-un mod profesionist precum cele de la CNN, prin care telespectatorii vor putea cunoaste oameni deosebit de talentati si cu povesti de viata surprinzatoare, chiar daca nu sunt cunoscuti inca ochiului public.

Despre propunerea celor de la Realitatea pentru a modera aceasta emisiune, Andreea are numai cuvinte de lauda:

„A fost o oferta buna pe care mi-au facut-o. Mi-au lasat libertatea de-a alege ce vreau sa fac. Aveam demult aceasta idee. A fost gandita o campanie, nu un program de televiziune. Eu am spus ca nu-mi doresc sa devin angajatul unei televiziuni, dar as putea sa fac un proiect punctual, experimental.

Asa am venit unii catre altii, ne-am unit gandurile si am vazut ca suntem pe aceeasi lungime de unda”, a declarat Andreea pentru Adevarul.

Andreea Marin nu este astfel angajatul televiziunii, ci doar apare pe sticla la acest post, emisiunea fiind produsa de Fundatia Pretuieste Viata.

„Emotii constructive am de fiecare data cand trec pragul catre o casa noua, cand se incheaga o echipa noua (pentru ca echipa fundatiei mele, Pretuieste Viata, isi va uni fortele cu cea a Realitatii TV in acest caz si cu partenerul Business Woman), cand o idee devine fapta si vreau sa fie bine inteleasa, simtita, sa aiba efect in practica, pentru ca asta urmaresc in tot ce fac: nu teorie, ci schimbare concreta.

Si un pas inainte daca facem pentru a schimba o mentalitate: aceea ca oamenii de valoare de langa noi merita observati, recunoscuti cu generozitate la noi acasa, nu criticati de dragul carcotelii, merita a fi sprijiniti.

Numai astfel au reusit sa evolueze tarile spre care ne uitam cu respect si cu dorinta de a ajunge candva la nivelul lor, au urcat pentru ca au inteles ca nu „sa moara capra vecinului” e cheia reusitei, ci „sa face eu mai bine ca el”.

Asadar, am emotii, pentru ca intalnirile mele cu oamenii in adevaratul sens al cuvantului inseamna pentru mine si pentru ce ce ne vor urmari tot atatea sanse de a ne trezi, de a simti ca vibreaza in noi acel „deci se poate!” sau „sunt in stare sa fac si eu ceva la fel de bun, de util” ori „nu mai pot astepta minuni, e timpul sa schimb eu insumi lucrurile”.

Asta visez sa genereze Campania „Trezeste Romania!” , un sentiment puternic si o dorinta de a actiona, o renuntare la resemnare si la pozitia de defensiva, de vesnica scuza pentru „asta nu se poate”, a declarat ea pentru Libertatea.

Scrie un comentariu