Stiri Interne

Andreea Marin i-a dat menajerei un apartament in care sa stea gratuit alaturi de copilul ei

Scris de Alexandru Manea

Andreea Marin ajuta oamenii nevoiasi si in viata de zi cu zi, nu doar prin proiecte oficiale ori in emisiuni de profil. Femeia care ii gateste si ii face curat in casa avea nevoie urgenta de un loc in care sa traiasca alaturi de copilul ei, dupa o casnicie problematica. Iata ce s-a intamplat.

Andreea Marin i-a dat menajerei un apartament in care sa stea gratuit alaturi de copilul ei

Andreea Marin este o persoana caritabila nu doar in timpul proiectelor oficiale sau al emisiunilor de profil, ci si in viata de zi cu zi. Vedeta locuieste alaturi de fiica ei intr-o vila din Pipera si, fiind ocupata zi de zi cu activitatea sa profesionala si cu Fundatia Pretuieste Viata, are nevoie de ajutor suplimentar pentru menaj. Astfel a agajat o femeie care ii face zi de zi mancare si curat in casa, pe care o plateste corespunzator.

Mai mult decat atat, Andreea Marin a dovedit ca ii poate fi alaturi acesteia si in momentele de cumpana ale vietii. Menajera s-a aflat la un moment dat in pericolul de a nu mai avea unde sa locuiasca alaturi de copilul ei, din cauza problemelor din viata personala. Vedeta a dovedit astfel ca are un suflet nobil cand a decis sa ii ofere femeii respective apartamentul sau din zona Aviatiei in care sa locuiasca alaturi de copilul ei, gratuit, fara sa ii mai perceapa chirie.

Gestul sau se aseamana cu mesajul campaniilor fundatiei sale, Pretuieste Viata, ce vine in sprijinul femeilor aflate in situatii limita (divort, agresiune, violenta domestica), ajutandu-le pe acestea sa se reintegreze in societate, sa aiba suportul juridic de care au nevoie si sa isi poata trai viata in siguranta in continuare.

Scrie un comentariu