Stiri Interne

Andreea Marin – cum comenteaza zvonurile despre agresivitatea lui Stefan Banica!

Scris de Alexandru Manea

Andreea Marin a dovedit diplomatie in fata informatiilor aparute recent in presa furnizate de Simona Patruleasa si sotul ei, Sabin Ivanof. Iata cum a comentat „teapa” data de Stefan Banica lui Ivanof si presupusa agresiune domestica pe care ar fi suferit-o!

andreea-marin-stefan-banica-simona-patuleasa-sabin-ivanof

Dupa ani de prietenie si parteneriat in afaceri imobiliare, Sabin Ivanof, sotul Simonei Patruleasa, a divulgat in presa faptul ca ar fi fost pacalit de fostul lui prieten, Stefan Banica, ajungand acum dator la banca.

Andreea Marin a iesit la rampa, presata de insistentele presei, si a subliniat ca astfel de neintelegeri ar trebui sa se rezolve in intimitate si in instanta si nu la televizor. Mai cu seama ca, odata facute publice, genereaza discutii si mai aprinse in familiile implicate.

„Eu sunt foarte uimita ca se intampla asta. Sunt socata sa aud asta de la doi oameni pe care i-am purtat in inima, cu care am povesti frumoase, carora le-am fost alaturi. Nu inteleg de ce o cearta intre fostul meu sot si acesti oameni spun asta la televizor, ca lucrurile astea ajung la copii si e greu sa explici unui copil de sase ani ce se intampla.

Andreea-Marin-Stefan-Banica-divort

 

Acum am o noua familie, o noua viata si nu vreau ca trecutul sa afecteze aceasta relatie a mea. Nu inteleg de ce spun altii aceste probleme, cand, daca era ceva de spus, o spuneam eu sau fostul meu sot. Daca noi am reusit sa ne rezolvam problemele, atunci de ce vorbesc altii.

E greu ca am fost sunata de tatal meu sa imi reproseze ca i-am ascuns lucruri din viata mea. In fine, sunt probleme care ma depasesc. Mai bine sa isi vada de propria casnicie si sa isi rezolve problemele cu fostul meu sot in justitie, asa cum e normal”, a spus Andreea Marin la Acces Direct.

andreea_marin_stefan-banica-violenta

Cum ramane cu bataia?

Dincolo de acuzele privind „pacaleala financiara”, au existat declaratii despre agresivitatea lui Stefan Banica. Mai exact, ca ar fi fost violent cu Andreea Marin pe parcursul casniciei lor.

„Stefan Banica pozeaza in baiat de treaba, dar isi batea nevasta. Am fost in multe concedii alaturi de ei. El o batea des pe Andreea. De-abia astept sa ma dea in judecata si sa aduc probe in sprijinul afirmaţiilor mele. El, cand nu mai avea replica in faţa ei, incepea si o umilea. Si daca ea ii raspundea la jigniri, o lovea. As vrea sa stie lumea cat de ipocrit este“, a spus Sabin Ivanof.

andreea-marin-stefan-banica-divort

Pusa in fata acestor declaratii, Andreea Marin a incercat sa evite a da un raspuns concret. „Tu ai impresia ca eu as dezvalui vreodata orice detaliu din viata de cuplu cu cineva? Daca m-am plans de ceva, am facut-o in casa mea, daca nu am putut rezolva ne-am inteles sa ne separam”, a declarat ea in cadrul interviului oferit.

In urma cu doi ani, pe vremea cand inca era casatorita cu Stefan Banica, Andreea Marin a marturisit ca s-a confruntat cu situatii de agresivitate fizica, fara a dezvalui insa identitatea barbatului care a recurs la astfel de gest.

,,Da, mi s-a intamplat in trecut sa existe incercarea de impunere prin agresivitate, uneori un barbat considera ca acesta poate fi modul in care sa isi dovedeasca superioritatea. Violenta verbala sau fizica nu sunt scuzabile in cuplu”, (12.03.2012)

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu