News

Andreea Marin Banica revine la TVR alaturi de Cristian Tabara

Scris de Alexandru Manea

Andreea Marin Banica va prezenta sambata, de la ora 17.30, cea de-a IX-a editie a Galei Premiilor de Excelenta TVR International. Vedeta va fi gazda de la Bucuresti, iar Cristian Tabara va transmite in acelasi timp, de la Chisinau.

Sambata, de la ora 17.30, inaintea debutului emisiunii lui Mircea Radu, Andreea Marin Banica va prezenta alaturi de Cristian Tabara cea de-a IX-a editie a Galei Premiilor de Excelenta TVR International. Andreea va fi gazda evenimentului, transmitand de la Bucuresti, iar Tabara, de la Chisinau.

Evenimentul va fi, in premiera, o transmisiune duplex Bucuresti – Chisinau, in direct simultan la TVR 1, TVR International si televiziuni din Republica Moldova.

Pentru acest job, Andreea va primi un onorariu de 1.200 de euro, dupa cum sustin surse din TVR, pe care il va dona ulterior, dorind sa ii faca o bucurie unui copil nevoias.

In cadrul ceremoniei vor fi premiate personalitati romanesti, varfuri in economie, cultura, sport si politica de ambele parti ale Prutului, iar spectacolul va fi sustinut de mari nume ale cantecului popular autentic, printre care Daniela Condurache, Dinu Iancu Salajanu, Floarea Calota, Petrica Matu Stoian, Niculina Stoican, Florin Vasilica si grupul Teleormanul.

Fiecare editie a Galei Premiilor TVRi a fost transmisa in direct, ceremonia fiind insotita si de un spectacol de inalta tinuta.

Gala Premiilor TVR International se afla la a noua editie. Evenimentul de anul trecut a fost prezentat de Iuliana Tudor.

Scrie un comentariu