Stiri Interne

Andreea Marin, nominalizata la European Excelence Awards pentru campania fundatiei „Pretuieste Viata”!

Scris de Christian Stan

Andreea Marin puncteaza in aceasta perioada succes pe toate planurile. Emisiunea „Pretuieste Viata” creste in audiente de la o editie la alta, relatia ei cu Tuncay Ozturk merge cum nu se poate mai bine, iar acum Andreea a reusit sa obtina nominalizari pentru campaniile sociale pe care le deruleza atat la Romanian PR Awards cat si la European Excellence Awards.

andreea-marin-inel

In urma cu cateva zile, Andreea Marin anunta pe pagina ei de Facebook ca a reusit sa puncteze nu mai putin de sase nominalizari la Romanian PR Awards, cel mai mare festival de PR din Romania, datorita campaniei „Coalitia pentru o noua preventie”, derulata de fundatia „Pretuieste Viata” in colaborare cu agentia Rogalski Damaschin.  Scopul demersului a constat in introducerea unui nou vaccin gratuit pentru copiii nou nascuti din Romania.

Campania derulata de Andreea Marin a obtinut nominalizari la categoriile:  media relations, public affairs, societate civila, comunicare in domeniul public, comunicarea produselor si serviciilor medicale, buget(-)/creativitate(+).

Mai mult, la doar doua zile de la anuntarea nominalizarilor la Romanian PR Awards, Andreea Marin are un nou motiv de mandrie. Aceeasi campanie sociala a primit doua nominalizari si la European Excellence Awards, cel mai reputat festival european de PR, iar premiile urmeaza sa fie anuntate pe 5 decembrie la Munchen.

Scrie un comentariu