ADPM Health News

Andreea Marin a militat pentru un stil de viata sanatos, alaturi de reprezentatii World Class Romania, Anca Bucur si Alex Marcu

Scris de Christian Stan

Sediul BNR de pe strada Doamnei din Capitala a gazduit saptamana aceasta o intalnire-experiment cu oameni interesati de un stil de viata sanatos. Andreea Marin, designerul Silvia Serban si antrenorii Anca Bucur si Alexandru Marcu (World Class) au militat in fata participantilor despre modul in care trebuie sa avem grija de corpul nostru.


Andreea Marin si designerul Silvia Serban au militat in fata participantilor despre cum trebuie sa avem grija de corpul nostru, atunci cand avem convingerea ca suntem cei mai ocupati oameni de pe pamant si nu ne ramane timp pentru nimic.

Importanta miscarii fizice a fost accentuata si de reprezentantii World Class, Anca Bucur si Alexandru Marcu, care au exemplificat cateva actiuni pe care o persoana care petrece peste 9 ore intr-un birou le poate face pentru a atenua efectul devastator al sedentarismului.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu