News Video

VIDEO! In exclusivitate la Stirile Kanal D, Andreea Marin Banica a lamurit misterul legat de starea ei de sanatate!

Scris de Alexandru Manea

Andreea Marin Banica a lamurit misterul bolii care a determinat-o sa apeleze la ajutorul medicilor de la spitalul Acibadem din Turcia pentru vindecare. Andreea a marturisit ca a avut probleme mari cu spatele si ca interventia chirurgicala si exercitiile de recuperare i-au schimbat viata.

Andreea Marin Banica a vorbit, in exclusivitate, pentru Stirile Kanal D, despre interventia chirurgicala pe care a suferit-o in Turcia, dar si despre exercitiile de recuperare pe care le urmeaza.

In interviul realizat la Istanbul, intr-unul dintre spitalele Acibadem, Andreea Marin Banica i-a declarat reporterului Christian Stan care este adevarul in legatura cu problemele ei de sanatate: ”Nu e o rusine sa spun ca am 37 de ani, stau mult la computer si varsta isi spune cuvantul. Am niste probleme la coloana vertebrala!”. 

Dupa interventia chirurgicala, viata acesteia s-a schimbat radical: “M-am simtit mai bine, am slabit, m-am simtit mai intinerita. Am intotdeauna in planul doi in mintea mea faptul ca intr-un moment greu am unde sa merg si sa ma simt in siguranta. Vin aici din trei in trei luni pentru ca e doar la o ora distanta de noi si ma salveaza. In Romania exista medici extraordinari, dar exista si limitare tehnica” a marturisit Andreea Marin Banica la Stirile Kanal D.

Andreea Marin Banica a fost surprinsa de camerele de filmat intr-o sala de recuperare de la spitalul Acibadem, in prezenta unuia dintre cei mai apreciati medici de fizioterapie.

Scrie un comentariu