News Special

Emisiunea Andreei Marin Banica isi schimba ora de difuzare! Incepe in fiecare vineri la ora 21:00!

Scris de Christian Stan

Emisiunea pe care Andreea Marin Banica o realizeaza la Realitatea TV isi schimba ora de difuzare. Incepand cu aceasta vineri, productia „Trezeste Romania” va putea fi urmarita de la ora 21:00. Schimbarea survine dupa ce primele doua editii au inceput la ora 18:45.

Va reamintim ca emisiunea „Trezeste Romania” isi va schimba ora de difuzare, asadar va intalniti cu Andreea Marin si echipa ei in fiecare saptamana, vinerea seara, la ora 21:00, pe Realitatea TV.

In emisiunea din aceasta seara o veti revedea pe Georgiana, fetita de 8 ani care a uimit o tara intreaga prin vointa ei de a invata la lumanare. Echipa emisiunii ii pregateste surprize care sa ii faca viata mai buna, insa telespectatorii vor calatori cu Andreea si la Inssbruck, unde a realizat un interviu cu o romanca extraordinara, dar si la Targu Mures, unde sportivul de performanta care si-a pierdut piciorul in urma unui accident va spune povestea sa de succes, el redevenind campion mondial, in ciuda problemelor de sanatate.

Daca doriti sa vedeti povestea impresionanta a Georgianei prezentata in ultima editie „Trezeste Romania”, de saptamana trecuta, o puteti accesa la urmatorul link http://www.realitatea.net/trezeste-romania-ziarul-de-la-tara-cu-sufletul-pentru-copiii-de-la-tara_950685_video.html#view .

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu