News Special

Emisiunea Andreei Marin Banica isi schimba ora de difuzare! Incepe in fiecare vineri la ora 21:00!

Scris de Christian Stan

Emisiunea pe care Andreea Marin Banica o realizeaza la Realitatea TV isi schimba ora de difuzare. Incepand cu aceasta vineri, productia „Trezeste Romania” va putea fi urmarita de la ora 21:00. Schimbarea survine dupa ce primele doua editii au inceput la ora 18:45.

Va reamintim ca emisiunea „Trezeste Romania” isi va schimba ora de difuzare, asadar va intalniti cu Andreea Marin si echipa ei in fiecare saptamana, vinerea seara, la ora 21:00, pe Realitatea TV.

In emisiunea din aceasta seara o veti revedea pe Georgiana, fetita de 8 ani care a uimit o tara intreaga prin vointa ei de a invata la lumanare. Echipa emisiunii ii pregateste surprize care sa ii faca viata mai buna, insa telespectatorii vor calatori cu Andreea si la Inssbruck, unde a realizat un interviu cu o romanca extraordinara, dar si la Targu Mures, unde sportivul de performanta care si-a pierdut piciorul in urma unui accident va spune povestea sa de succes, el redevenind campion mondial, in ciuda problemelor de sanatate.

Daca doriti sa vedeti povestea impresionanta a Georgianei prezentata in ultima editie „Trezeste Romania”, de saptamana trecuta, o puteti accesa la urmatorul link http://www.realitatea.net/trezeste-romania-ziarul-de-la-tara-cu-sufletul-pentru-copiii-de-la-tara_950685_video.html#view .

Scrie un comentariu