Evenimente News

Andreea Marin Banica, ambasadoarea noii masini de spalat LG

Andreea Marin Banica a fost aleasa de LG pentru a promova noua serie de masini de spalat LG Direct Drive. Vedeta a fost desemnata ca „ambasador”, avand in comun cu renumitul brand: rafinamentul, inovatia, responsabilitatea fata de mediu, fata de cei apropiati, dar si fata de oamenii in general.

Roh pan Ock, Presedintele LG Electronics Romania explica de ce a ales-o pe cunoscuta vedeta: “Andreea Marin Banica, ca personaj public dar si ca om, a fost alegerea naturala pentru aceasta colaborare, pentru ca ea subliniaza in mod firesc valorile brandului nostru.

Prin intermediul acestui parteneriat avand ca scop reprezentarea seriei de masini de spalat LG cu tehnologie Direct Drive, dorim sa evidentiem elementele care au stat la baza acestei asocieri: rafinamentul, inovatia, responsabilitatea fata de mediu, fata de cei apropiati, dar si fata de oamenii in general. Suntem convinsi ca aceasta colaborare va fi una de succes”.  

“Imi place sa simt ca oamenii stiu sa se bucure impreuna cu cei din jur de toate lucrurile bune ce li se ofera in viata si eu cred ca intotdeauna trebuie sa ne facem putin timp pentru astfel de momente. Colaborarea cu LG ma onoreaza si sper ca impreuna vom reusi sa oferim consumatorilor romani confortul de care au nevoie zilnic, intr-un mod elegant”, a afirmat Andreea Marin Banica. La evenimentul de lansare al nouluin model de masina de spalat a participat si Malvina Cervenschi.

Nu este pentru prima oara cand LG incheie colaborari cu persoane publice din intreaga lume, pe segmentul de electrocasnice. Colaborarile au fost intotdeauna de succes, sustinand astfel strategia companiei de a incheia un parteneriat de imagine cu o persoana publica din Romania.

In ultimii ani, LG a colaborat la nivel global cu Nelly Rodi, Tricia Guild si alti artisti precum Sang Rim Ha, un renumit pictor de origine coreeana, care a realizat design-ul pentru elementul floral utilizat pe electrocasnicele LG.

Scrie un comentariu