News

Andreea Marin Banica a numit-o pe Alexandra Dinu Ambasador al Fundatiei Pretuieste Viata

Scris de Alexandru Manea

Andreea Marin Banica si Alexandra Dinu isi unesc fortele si vin in sprijinul mamelor care isi cresc singure copiii, atat din Romania, cat si din strainatate.

In acest sens, cunoscuta actrita care a cunoscut un succes graitor in lumea cinematografica din Italia, a fost ieri numita Ambasador al Fundatiei Pretuieste Viata.

“Alexandra Dinu a trecut prin experienta cresterii unui copil prin propriile forte si a ajuns acum in ipostaza de a intinde o mana de ajutor femeilor care se afla intr-o mare cumpana a vietii.

O consider persoana potrivita pentru a-i preda stafeta faptelor bune intr-o campanie care se adreseaza nu doar mamelor de la noi de acasa, ci si celor din diaspora”, declara Andreea Marin Banica.

Alexandra Dinu a imbratisat cu drag propunerea Andreei Marin Banica.

“Mi-am dorit de mult timp sa ma implic in proiecte umanitare si sociale. O admir pe Andreea  de la inceputul carierei sale. O consider un model de urmat. Am fost realmente incantata atunci cand mi-a propus sa fiu parte a campaniei fundatiei sale.

In Italia sunt foarte multe familii de romani care au nevoie de ajutor, femei divortate, despartie de parteneri, multe ramase pe drumuri cu copiii lor, care nu isi cunosc drepturile si nu au un umar de sprijin. Aici vor interveni specialistii Fundatiei Pretuieste Viata si noi, ca si portavoce a activitatii ei”, declara Alexandra Dinu.

Andreea Marin Banica si Alexandra Dinu vor incepe in curind primele demersuri pentru extinderea activitatii Fundatiei Pretuieste Viata in Italia, ajunsa deja in cel de-al patrulea an de existenta.

Andreea Marin Banica a inaugurat ieri si noul sediu al Fundatiei Pretuieste Viata, cu sprijinul Ozone Homes, promotorul constructiilor ECO in Romania (mai multe detalii, pe www.scoalamamelor.ro).

Scrie un comentariu