News

Andreea Marin Banica se recupereaza la noua clinica Acibadem din Bodrum

Scris de Sorin Dutoiu

Andreea Marin Banica a revenit pentru cateva zile in Turcia pentru un set de analize si recuperare post-operatorie, de aceasta data la noua clinica Acibadem din Bodrum. Acolo, vedeta de televiziune a urmat tratamente de reflexologie, sedinte de acupunctura si s-a relaxat in centrele de wellness si spa ale modernului complex ale carui dotari sunt comparate cu cele ale unui hotel de cinci stele.

Andreea Marin Banica s-a intalnit cu proprietarul lantului medical Acibadem, Mehmet Ali Aydinlar, unul din cei mai instariti si influenti oameni de afaceri din Turcia.

Reteaua are 16 spitale si 9 clinici dotate la nivelul celor mai noi tehlnologii medicale, iar medicii sunt instruiti in cele mai renumite universitati de profil din lume, educati sa faca fata situatiilor de criza (accidente in lant, dezastre naturale, atentate, presiunea in cazul pacientilor din randul demnitarilor si VIP-urilor, etc).

Mehmet Ali Aydinlar, fostul presedinte al Federatiei de Fotbal din Turcia,  a reusit sa transforme Acibadem in sistemul medical privat numarul doi in lume, dupa fuziunea cu o retea medicala din Asia.

Andreea Marin Banica s-a retras apoi, timp de cateva zile, alaturi de fetita ei, Violeta, departe de zgomotul orasului, intr-un resort exclusivist situat pe o colina, la 20 de kilometri de Bodrum.

Andreea a avut parte de un mini-sejur langa cea mai frumoasa laguna din zona, unde, multumita linistii totale, a unui peisaj paradisiac si a unei alimentatii 100% organice, si-a incarcat complet bateriile si a revenit in tara odihnita si cu putere de munca pentru ultimele editii ale emisiunii “Trezeste Romania” de la Realitatea, dar si pentru proiectele umanitare din toamna.

Clinica Acibadem din Bodrum, inaugurata recent, reprezinta una din destinatiile ideale pentru turismul in scop medical.

“Cu totii stim ca internarea intr-un spital si orice proces de recuperare este stresant, anxios, astfel ca am construit un loc care sa nu semene cu un spital clasic, sa ofere o atmosfera atat de destinsa incat sa contribuie pozitiv la procesul de insanatosire a pacientului.

Am investit mult in design-ul clinicilor si avem, in acelasi timp, cea mai buna rezerva de medici, peste 2000 la numar, 11.000 de angajati si 70 de sati de operatie”, declara Mehmet Ali Aydinlar.

Avand in vedere ca este situata in Bodrum, steaua zonei de coasta a Turciei, clinica Acibadem a devenit destinatie pentru pacientii din Europa, dar si America si Asia, care vor sa imbine tratamentul operatoriu cu un mini-sejur relaxant, tinand cont ca discretia este o conditie esentiala pentru VIP-uri.

“Merg la Bodrum in fiecare an, in vacanta, de ani buni. Este un loc de care m-am atasat pentru ca ofera conditii excelente familiilor cu copii. Cum timpul liber pe care il am la dispozitie este intotdeauna limitat, conceptul turismului medical mi se pare foarte avantajos: imbini placutul cu utilul si cu atentia de care au nevoie trupul, sufletul si mintea ta.

Eu am avut ceva probleme de sanatate si nu am acordat destul de mult timp recuperarii. La trei zile dupa operatie eram in avion pentru ca seara urma sa prezint emisiunea in direct. Ma bucur ca Acidadem exista acum si la Bodrum, Astfel, nu am fost nevoita sa aleg intre sanptate si vacanta, ci le-am imbinat intr-un mod fericit si am profitat de ocazie sa fac si un interviu special despre care va voi spune la momentul potrivit”, declara Andreea Marin Banica.

Acibadem Healthcare Group este primul Grup pentru ingrijirea sanatatii care are de la Ministerul Educatiei aprobarea de a-si deschide propria universitate academica, prima infiintata in Turcia de catre un Grup medical.

Din 2003 Compania Acibadem este afiliata la Harvard Medical International, o institutie cu renume mondial in ceea ce priveste instruirea medicala si serviciile, ceea ce permite atat schimbul de experienta in domeniul expertizelor si tehnologiilor de cunoastere, cat si sporirea instruirii si antrenamentului profesional al personalului.

Prin aceasta cooperare si schimb de cunostinte tehnice, pacientii, beneficiind de aceleasi tehnologii, pot primi aceleasi ingrijiri medicale ca in marile clinici din lume.

Pentru Romania, Acibadem reprezinta o alternativa mai ieftina, insa la fel de eficienta, la clinicile mari din Austria, Germania si Elvetia.

Foto: Agentia de Presa Mondena (www.adpm.ro)

Despre autor

Sorin Dutoiu

Scrie un comentariu