Carusel Stiri Interne

Ce audiente a facut Andreea Marin de 1 decembrie!

Scris de Alexandru Manea

Emisiunea “Pretuieste Viata” de aseara, prezentata de Andreea Marin la TVR 1, s-a mentinut pe podiumul audientelor, in ciuda concurentei acerbe: “Vocea Romaniei”, aniversarea Pro TV-ului si filmul King Kong de la Antena 1.

andreea-marin-1-decembrie

Emisiunea “Pretuieste Viata” de la TVR 1 si-a castigat un public fidel care o urmareste duminica de duminica indiferent ce ce programe sau filme tentante ar difuza posturile concurente.

Asa s-a intamplat aseara, de 1 decembrie, cand show-ul Andreei Marin s-a clasat in ultimele doua ore de transmisie pe locul 3 in audientele nationale, dupa Pro TV si Antena 1, depasind televiziuni precum Kanal D si Prima TV.

Si asta in ciuda faptului ca in paralel, la posturile concurente, se difuzau programe speciale de 1 decembrie. Mai exact, Pro TV aniversa, pe langa Ziua Nationala, si 18 ani de existenta, prin programe speciale si o transmisie live a show-ului “Vocea Romaniei”.

In acelasi timp, la Antena 1 se difuza blockbusterul King Kong, asteptat de multi telespectatori.

rating-pretuieste-viata-1dec

Astfel se face ca emisiunea “Pretuieste Viata” a avut parte de o audienta semnificativa, din nou, clasand postul TVR pe locul 3 in intervalul orar 22.00-24.00.

Scrie un comentariu