Stiri Interne

Andreea Marin adora perlele de icre de la Negro 2000

Scris de Iancu Iulia

Recomandarea Andreei Marin pentru un mic dejun sanatos? Icre de la Negro 2000, doua felii de toast si rosii cherry.

Andreea Marin isi incepe diminetile cu o cafea fierbinte pe care o savureaza impreuna cu un mic dejun sanatos si bogati in nutrienti. Icrele de la Negro 2000 sunt preferatele prezentatoarei pentru ca ii ofera energia de care are nevoie toata ziua.

“Iubesc diminetile linistite in care pot sa savurez in tihna micul dejun. Icrele mele preferate se aseaza elegant ca perlele. Cele cu eticheta verde nu au antioxidanti si coloranti artificiali. Sunt o gustare usor de pregatit, delicioasa si bogata in vitamine. Bunatatile cu eticheta verde de la Negro 2000 sunt o inovatie si iti ofera un plus de siguranta. Negro 2000 e alegerea mea! Tu ce alegi?”

Andreea Marin a ales sa consume numai produse din peste de la Negro 2000 pentru ca are incredere in calitatea ingredientelor folosite de compania care are o experienta de pe 20 de ani pe piata din Romania, dar si internationala. Negro 2000 a lansat o gama de produse de “colectie” realizate numai din ingrediente de top, fara coloranti artificiali sau antioxidanti. Se deosebesc prin eticheta verde si se gasesc peste tot in magazine.

Negro 2000 este cea mai mare companie din Romania in domeniul produselor din peste, ce a fost desemnata Brandul Romanesc al Anului de catre Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti. Totodata, a obtinut locul I in topul national al IMM-urilor si o distinctie semnata de Andreea Bonetti, Presedintele Asociatiei Europene pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii.Produsele pe baza de peste, Negro 2000, sunt inclusiv preferatele unor vedete de marca din Romania, precum campioana olimpica Elisabeta Lipa, Patrizia Paglieri si Catalin Botezatu.

Despre autor

Iancu Iulia

Scrie un comentariu