Stiri Interne

Andreea Marin a jucat handbal cu sportivele de la CSM

Scris de Alexandru Manea

Andreea Marin a revenit la o pasiune mai veche: handbal-ul. Vedeta a participat la un antrenament al sportivelor de la CSM București și a jucat din nou acest sport după 15 ani de la ultima experiență de acest tip.

Andreea Marin a jucat handbal cu sportivele de la CSM

Andreea Marin a redevenit o fire sportivă odată cu schimbarea stilului de viață, schimbare ce i-a adus multe beneficii, atât pentru sănătate cât și pentru remodelarea siluetei. Vedeta merge la sala de fitness unde face micșare cu sau fără antrenor personal.

#sportandfun #healthylife #mychoice

A post shared by Andreea Marin (@andreeamarinromania) on


Ieri am avut ocazia să o vedem într-o cu totul altă ipostază: pe terenul de handbal. Vedeta a ămbrpcat echipamentul de sport și a participat la antrenamentul sportivelor de la CSM București, intrând în joc și chiar trăgând de multe ori la poartă. Este un sport pe care Andreea l-a mai practicat în trecut.

„Din nou pe terenul de handbal, dupa mai bine de 15 ani, si nu oricum, ci la antrenamentul minunatelor jucatoare de la CSM Bucuresti… O bucurie de neuitat! #handball #sportandfun #myfavouritesport #healthylife”, a scris vedeta pe pagina sa de Facebook.

Scrie un comentariu