Stiri Interne

A ajuns la marimea XS! Cat de mult a slabit Andreea Marin!

Scris de Administrator

Andreea Marin a slabit atat de mult in ultimele luni incat, dupa cum ea insasi a dezvaluit astazi pe pagina ei oficiala de Facebook, a ajuns de la marimea L pana XS!

andreea-marin-xs

Este vizibil faptul ca, in ultimul an, Andreea Marin a slabit foarte mult, iar asta se datoreaza noului ei stil de viata, faptului ca mananca extrem de sanatos, face sport si merge anual in Bodrum, la o clinica de detoxifiere.

Ochii ei sclipesc de fericire, tenul ii este impecabil, iar tinutele pe care le afiseaza la evenimentele la care participa ii vin ca „turnate”, lucruri ce se observa usor cu ochiul liber. Astazi insa, printr-un mesaj postat pe pagina ei oficiala de Facebook, Andreea Marin a dezvaluit ca, in doar cateva luni, a ajuns de la marina L la XS, ceea ce este cu adevarat o performanta.

„Azi am intrat pentru prima data in costumul de sport XS, multumesc echipei Hypoxi ( www.hypoxistudio.ro ). Buna treaba tehnica asta, cand ma gandesc la primul costum de acum cateva luni, marimea L:)!”, a scris Andreea pe reteaua de socializare, in dreptul unei imagini ce o infatiseaza la ora de sport.

„Nu sunt adepta dietelor din auzite, ci numai cu sfatul nutritionistului, adaptate persoanei si starii sale de sanatate bine verificata. Detoxifierea mi-a dat un start excelent, apoi mi-am schimbat total stilul de viata: hrana sanatoasa, disciplina, sport, informatie”, a mai scris vedeta pe Facebook.

Scrie un comentariu