News

Andreea Marin: „Oamenii care au prea mult timp nu fac nimic valoros cu viata lor”

Scris de Sorin Dutoiu

Andreea Marin se arata dezamagita de modul in care a fost pusa la zid de anumiti jurnalisti si de public, dupa ce i-au fost rastalmacite anumite declaratii referitoare la Mihaela Radulescu.

In plin razboi cu publicatiile de tip paparazzi, care nu ii dau pace de luni bune, creandu-se parca o adevarata campanie impotriva cuplului Marin-Banica, Andreea Marin s-a vazut pusa la zid de tabloide si de public dupa ce a descris-o pe Mihaela Radulescu drept o aliata a reporterilor de tip paparazzi.

„Mihaela Radulescu a fost de partea acelor publicatii. De ce sa ne ascundem? Acei ziaristi erau la petrecerile ei. Sa o spunem direct. A trimis o scrisoare publica barfindu-si sotul. A trimis acea scrisoare pentru ca o situatie s-a intors impotriva ei. Ea nu a luat atitudine impotriva presei.

A luat o atitudine impotriva acelei parti a presei care a fost alaturi de ea si s-a intors impotriva ei la un moment dat. De ce sa ne prefacem ca nu vedem acest lucru?”, a declarat Andreea Marin, intr-o emisiune difuzata de B1.

Reactia Mihaelei Radulescu nu a incetat atunci sa apara, fosta prezentatoare de la Antena 1 catalogand-o pe Marin in fel si chip.

„Nu doresc sa intru in acest joc penibil al Andreei, nu doresc sa-i comentez nici minciunile, nici isteriile din ultima vreme. Ma dezamageste inca o data, deci, nimic nou.

Ii doresc spor in aceasta activitate «umanitara» si «onoranta» – nu e nimic mai frumos si mai nobil decat sa injuri colegi de breasla sau, pur si simplu, oameni care nu au facut rau nimanui.

E minunat sa fii celebra si rea, e un exemplu bun pentru «Scoala mamelor». Atacati pe oricine, mintiti despre orice, astfel vom schimba Romania, cam acesta ar trebui sa fie sloganul Andreei Marin astazi”, a declarat Radulescu la Antena 1.

Analizand acum la rece toate cele intamplate in ultima vreme. Andreea Marin se vede nevoita sa constate ca a primit din jur rautati gratuite, din partea unor oameni care au prea mult timp liber si care traiesc criticand de pe margine.

„Consider ca suntem doua persoane foarte diferite, si asta se observa in felul in care ne traim vietile, deci o apropiere este pur si simplu fortata. Nu am dat cu parul, si nu stiu de ce s-a facut atata zarva: nu vreau sa comparam mere cu pere, atata tot.

Sunt rautati gratuite. Oameni care au prea mult timp si nu fac nimic valoros cu viata lor, din pacate, traiesc criticand de pe margine. Nu ma afecteaza”, a declarat Andreea Marin pentru National.

Scrie un comentariu