News

Andreea Mantea si Stefan Stan s-au despartit dupa doar o luna de relatie!

Scris de Alexandru Manea

Andreea Mantea si Stefan Stan nu mai formeaza un cuplu. Cei doi s-au despartit dupa doar o luna de relatie, experienta in urma cereia bruneta a izbucnit in lacrimi, in direct, in timpul emisiunii pe care o prezinta.

andreea_mantea_si_stefan_stan

Dupa doar o luna de relatie, Andreea Mantea si Stefan Stan nu mai formeaza un cuplu. Cei doi s-au despartit, dupa mai multe reprize de certuri.

Picatura care a umplut paharul a fost, se pare, faptul ca artistul nu a vrut sa ii stea la capatai, in spital, in timp ce era internata la urgenta (bruneta a ajuns la perfuzii dupa ce a acuzat dureri puternice in abdomen).

Ranita de comportamentul acestuia, Andreea a acceptat pe moment situatia, insa a doua zi, odata externata din spital, avea sa se certe si sa puna punct relatiei care dateaza de doar o luna de zile.

Dupa toate aceste intamplari, bruneta a trebuit sa prezinte seara, alaturi de Madalin Ionescu, emisiunea „Wowbiz”. Intamplarile de peste zi au blocat-o pe moment.

Cu vocea tremuranda si cu lacrimi in ochi, ea a declarat: „Sunt ok, sunt chiar ok! Hai sa ne vedem de subiectele emisiunii”.

Andreea si Stefan au devenit un cuplu dupa petrecerea de Craciun a postului Kanal D. La acea data, bruneta, implicata intr-o alta relatie, se plangea ca a fost mintita si inselata.

La cateva zile, avea sa petreaca Revelionul alaturi de Stefan Stan, la Targu Jiu. Pe 6 ianuarie, idila lor a fost facuta public, cei doi aparand la televizor si declarand ca sunt mai indragostiti ca niciodata.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu