Stiri Interne

Andreea Mantea, liposuctie inainte sa filmeze pentru Burlacita

Scris de Alexandru Manea

Andreea Mantea marturiseste ca nu putea scapa sub nicio forma de grasimea de pe coapse, chiar si cu dieta, astfel ca si-a facut liposictie pentru a putea incepe filmarile la Burlacita fara teama ca i s-ar putea vedea zonele inestetice la TV.

andreea-mantea-liposuctie

Andreea Mantea a fost ani la rand imaginea unor saloane de infrumusetare, insa, in ciuda tratamentelor si masajelor, a acumulat grasime si celulita pe picioare de care a tot incercat sa scape, fara rezultat, in ultimele luni.

Prin urmare, a apelat in ultima instanta la o interventie chirurgicala. Si-a facut liposuctie. Interventia a durat o jumatate de ora, a necesitat anestezie totala, iar din zonele nedorite a fost extras stratul in plus nedorit.

In prezent bruneta se afla in perioada de recuperare, purtand dresuri speciale care sa ii tina strans zonele unde au avut loc interventile.

Andreea Mantea va pleca in zilele urmatoare in Las Vegas, pentru a filma Burlacita, show-ul ce va fi prezentat de Bogdan Vladau si care va fi difuzat de Antena 1 in curand.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu