Stiri Interne

Andreea Esca trimite biletele de amor de Valentine’s Day!

Scris de Administrator

Andreea Esca le-a marturisit amicilor ei virtuali, de pe Facebook, ca o idee buna de a-ti surprinde partenerul cu ocazia Zilei Indragostitilor, este de a-i trimite un biletel pe care in prealabil ai asternut cateva cuvinte de amor.

andreea-esca-valentines-day

Andreea Esca se numara printre vedetele care deja s-au lasat cuprinse de spiritul Zilei Indragostitilor, chiar daca mai este o zi pana atunci.

Mai mult decat atat, a postat pe pagina ei oficiala de Facebook o imagine in care apare acoperindu-si fata cu o perna pe care sta scris, cu litere de-o schioapa, cuvantul „LOVE”.

andreea-esca-valentines-day1

In descrierea fotografiei, Andreea le-a spus amicilor ei virtuali cate ceva despre felul in care iti poti surprinde, intr-un mod cat se poate de simpatic, partenerul in aceasta zi speciala.

„Maine e 14 februarie….Valentine’s Day!… Sarbatoriti sau nu, cred ca este o buna ocazie sa va declarati dragostea, simpatia, interesul…. Poate cu ajutorul unui biletel, ca la scoala. Eu imi amintesc cu mare drag clasica cerere : ’Vrei sa fii prietena mea?’ . Sau puteti sa-i lasati o floare in banca, pe banca, …la banca . So… would you be my Valentine?”, a scris Andreea Esca pe Facebook.

Scrie un comentariu