News

Exclusiv! Andreea Esca: „In aceasta vara plecam in vacanta pe Route 66”

Scris de Christian Stan

Andreea Esca isi dezvaluie planurile de vacanta pentru emisiunea „D-Paparazzi” de la Kanal D. Prezentatoarea Stirilor PRO TV dezvaluie ca va pleca in Statele Unite in aceasta vara, mai precis pe Route 66.

Andreea Esca si-a facut deja planurile de vacanta pentru aceasta vara si dezvaluie, in exclusivitate la „D-Paparazzi”, ca in sezonul cald va ajunge pe Route 66.

„Exista si vacante in care ne relaxam si altele in care mergem mult. In aceasta vara o sa mergem pe Route 66. Alex tot insista sa mergem acolo, iar cum nu am mai fost pana acum pe Route 66 am decis sa facem aceasta aventura. Copii sunt acum destul de mari si au rabdare sa mearga mai mult cu masina”, declara Andreea Esca.

Pe de alta parte, Andreea Antonescu recunoaste ca n-are timp de vacanta in acest an, insa va ajunge in Malta pentru a filma un clip, la sfarsitul lunii iunie.

„Nu am timp de vacanta in aceasta vara. O sa plec in Malta la sfarsitul lunii iunie pentru a filma un clip si o sa profit de aceasta ocazie pentru cateva zile de vacanta. Este a doua oara cand ajung in Malta, iar mie imi place foarte mult acolo. Este o insula minunata”, declara Andreea Antonescu.

Interviurile vor fi difuzate in editia din aceasta seara a emisiunii „D-Paparazzi” de la Kanal D, de la ora 19:45.

Scrie un comentariu