Stiri Interne

Andreea Esca, tinta unei escrocherii pe Facebook!

Scris de Ana Kozma

Andreea Esca a ripostat pe contul ei de Facebook dupa ce o firma de produse pentru slabit s-a folosit de imaginea ei, in mediul online, pentru a-si promova in mod ilegal produsele. Iata despre ce este vorba!

Andreea Esca, tinta unei escrocherii pe Facebook!

Andreea Esca se numara mai nou printre vedetele care au ajuns tinta unor escrocherii in mediul online. O firma care comercializeaza produse pentru slabit s-a folosit in mod ilegal de imaginea ei pentru a-si promova produsele.

Mai exact, pe site-ul si pagina de Facebook a firmei respective aparea un interviu inchipuit cu Andreea Esca, in care aceasta spunea ca este vorba despre afacerea ei si chiar ca acest business a iscat probleme in casnicia ei cu Alexandre Eram.

Andreea Esca nu are voie să își schimbe coafura de 22 de ani

Desi era vizibil ca nu era vorba despre ceva real, ci despre o escrocherie, exista persoane care ar fi putut fi totusi pacalite spre a achizitiona acele produse.

 

View this post on Instagram

 

@tiffromania pe paine 😄 #tiffing #weekend

A post shared by Andreea Ioana (@andreeaesca) on

Andreea Esca a aflat si ea despre acest lucru si a postat, pe contul ei oficial de Facebook, un mesaj prin care anunta lumea ca este vorba despre un fals.

 

View this post on Instagram

 

Thank you for the @tiffromania , thank u @ludmila_corlateanu 😘 #galadepremiere #tiff #tabaradevara

A post shared by Andreea Ioana (@andreeaesca) on

„Vad pe Facebook o multime de postari despre mine care am nu stiu ce afacere cu produse de slabit! Si acum ma tot intreaba lumea despre asta! Este o stire falsa, o escrocherie, deci nu va lasati pacaliti! Chiar si dupa zeci de ani de trait in media, nu pot sa inteleg ce fel de oameni pot face asemenea mizerii cuiva, fara nicio jena, teama, bun simt… Oare au si ei familii, copii, prieteni? Cat costa sa n-ai niciun Dumnezeu?????”, a scris vedeta pe reteaua de socializare.

Scrie un comentariu