News

Incredibil! Cine a sunat-o pe Esca sa o felicite pentru primul jurnal de stiri din 1995!

Scris de Alexandru Manea

Primul jurnal de stiri al Pro TV-ului, din 1995, prezentat de Andreea Esca a fost ca o gura de aer proaspat pentru lumea televiziunii din Romania. Esca a fost felicitata atunci de rude, colegi si prieteni, insa a primit si un telefon de la numita Andreea Gheorghita, de la Iasi, care a tinut sa o laude, desi nu o cunostea. Iata cine era Andreea Gheorghita de fapt!

Pe 1 decembrie 1995, Pro Tv a transmis, la ora 19.00, primul jurnal de stiri, prezentat de Andreea Esca. Emisia a avut un mare succes si a fost ca o gura de aer proaspat in peisajul media din Romania.

Andreea Esca a fost felicitata apoi de sefi, colefi, rude si prieteni, dar a primit si telefoane de la persoane necunoscute, printre care si de la numita Andreea Gheorghita, de la Iasi. Aceasta a tinut sa o felicite pentru modul in care a prezentat.

Mare surpriza a fost sa afla, dupa cativa ani ca Andreea Gheorghita era de fapt, Andreea Marin, avand atunci numele primului sot.

„Andreea Marin m-a sunat si mi-a spus ca ea a fost printre primele telespectatoare care m-au sunat si m-au felicitat ca am aparut in 1995 si o chema Andreea Gheorghita, mi-a spus dupa nu stiu cati ani de treaba asta.

M-a sunat si mi-a spus simplu: ‘Buna ziua, sunt Andreea Gheorghita de la Iasi, va felicit pentru emisia dumneavoastra’. Mi s-a parut dragut din partea ei” a povestit Andreea pentru Paginademedia.ro.

Scrie un comentariu