Stiri Interne

Andreea Esca se muta la radio! Iata cum este posibil!

Scris de Administrator

andreea-esca-stiri

Andreea Esca si-a facut debutul la pupitrul Stirilor Pro TV pe 01 Decembrie 1995. Dupa 20 de ani de aparitii la TV, acolo unde zi de zi a prezentat principalele stiri ale zilei, precum si dupa o activitate intensa in presa scrisa, la conducerea revistei The One by Andreea Esca, se pare ca o vom “vedea” pe Andreea si in postura de realizator radio.

esca-249x300

Conform site-ului detinut de Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM), Andreea Esca, prin firma sa, S.C. ANDREEA ESCA S.R.L, a depus spre inregistrare marca “LA RADIO CU ANDREEA ESCA” impreuna cu logo-ul din imaginea alaturata. Marca a fost depusa la data de 17.02.2015 si a primit numar de depozit M 2015 01078. Prin inregistrarea marcii, Andreea Esca doreste protectie pentru servicii din clasele 35 si 38, respectiv publicitate si comunicatii. Presupunem ca marca este destinata sa identifice o emisiune radio, prin urmare recomandarea noastra este inregistrarea marcii si pentru clasa 41, aceasta fiind clasa ce protejaza serviciile de divertisment. Marca include semnatura vedetei, care a fost protejata prin marca inca din anul 2004, sub forma “by Andreea Esca”.

Cel mai probabil, emisiunea va fi difuzata la postul de radio Pro FM, dar momentan nu se cunosc mai multe detalii legate despre formatul emisiunii sau data lansarii.

Sursa: patents.ro

Scrie un comentariu