News

Andreea Esca a primit cea mai surprinzatoare declaratie de dragoste!

Scris de Administrator

Aris, fiul Andreei Esca si al lui Alexandre Eram, implineste astazi 10 ani, ocazie cu care celebra stirista a tinut sa-i faca micutului o urare in mod public, pe Facebook. Mai mult decat atat, Esca a dezvaluit care este una dintre cele mai frumoase declaratii de dragoste pe care le-a primit pana acum din partea fiului ei.

andreea-esca-declaratoe-de-dragoste

Fiul Andreei Esca, Aris, implineste astazi 10 ani! Cu aceasta ocazie, celebra lui mama i-a facut o urare prin intermediul Facebook-ului.

In plus, le-a dezvaluit celor ce-i urmaresc activitatea pe reteaua de socializare care este cea mai frumoasa si surprinzatoare declaratie de dragoste pe care a primit-o pana in prezent din partea fiului ei.

andreea-esca-aris

„’Mama, tu esti calda pe afara si pe dinauntru!’ – asa mi-a zis ieri baiatul meu…Cum sa nu-l iubesti… ‚La multi ani, Lion King’! Ai 10 ani!”, a scris emotionata vedeta Pro Tv.

Aceasta postare a strans rapid aproape 4000 de like-uri si sute de comentarii din partea fanilor Andreei care au dorit sa-i transmita micutului sarbatorit gandurile lor bune!

Scrie un comentariu