Stiri Interne

Andreea Esca a plecat de la The One! Iata cate vedete au aparut pe coperta revistei cat a fost sefa!

Scris de Alexandru Manea

Andreea Esca a plecat de la The One. Vedeta a decis sa renunte la functia de director editorial si si-a lansat propriul site. Iata cate vedete au aparut pe coperta revistei in ultimii noua ani.

andreea-esca-the-one

Andreea Esca a decis sa paraseasca echipa The One, revista unde a fost, in ultimii noua ani, director editorial. Vedeta si-a lansat in schimb propriul site, www.andreeaesca.com.

In cadrul ultimului editorial scris si publicat in revista, intitulat „The Last ONE”, jurnalista a mentionat:

„Dupa o experienta minunata, de un deceniu, la revista The ONE, a venit timpul unor noi provocari. Este un moment al schimbarilor. Iar eu primesc schimbarea, în egala masura, cu nostalgie si bucurie. Nimeni si nimic nu va sterge succesele si revolutiile aventurii The ONE.

Si, mai ales, calitatea oamenilor care le-au facut posibile. Sunt emotii valoroase pentru noi proiecte. Va multumesc foarte mult tuturor celor care mi-ati fost alaturi si care mi-ati facut viata atat de frumoasa. Buna ziua, Romania! Buna ziua, online! Sunt andreeaesca.com”.

andreea-esca-coperta-the-one-5 andreea-esca-coperta-the-one-3 andreea-esca-coperta-the-one-1

De-a lungul celor zece ani in care a condus revista The One, pe coperta publicatiei au aparut multe vedete feminine din Romania, printre care Andreea Esca, Laura Cosoi, Madalina Ghenea, Catrinel Menghia, Consuelo Mutu, Ileana Lazariuc, Antonia, Oana Cuzino, dar si semnificativ de multe editii in care Andreea Esca insasi figura pe coperta.

oana-cuzino-coperta-the-one madalina-ghenea-coperta-the-one consuelo-mutu-coperta-the-one catrinel-menghia-coperta-the-one antonia-coperta-the-one

Este deja antologic si numarul ce a avut-o pe coperta pe Elena Udrea. Fostul ministru aparea in luna mai 2006 intr-un pictorial sexy, alb-negru.

 

elena-udrea-coperta-the-one elena-udrea-the-one

Scrie un comentariu