Style Judgement

Andreea Berecleanu si sotul ei, medicul Constantin Stan, eleganti pe coperta Unica

Scris de Alexandru Manea

Andreea Berecleanu si sotul ei, medicul chirurg Constantin Stan, apar pe coperta noului numar al revistei Unica. Cei doi povestesc despre decizia pe care au luat-o vara trecuta, de a se casatori, despre relatia lor si apar in ipostaze extrem de elegante.

andreea-berecleanu-si-constantin-stan-revista-unica

Andreea Berecleanu si sotul ei, medicul chirurg Constantin Stan, sunt vedetele de pe coperta noului numar al revistei Unica. Cei doi vorbesc in interviul acordat publicatiei despre relatia lor ce dateaza de cativa ani buni si despre decizia surprinzatoare de a se casatori in vara acestui an.

andreea-berecleanu-revista-unica

“Cununia a fost stabilita cu maximum o luna inainte de a se intampla, in functie de programul extrem de incarcat al lui Constantin. De fapt, chiar a renuntat la o plecare in strainatate pentru a avea acel weekend liber. In plus, a trebuit sa ne coordonam cu nasii, Ileana si Catalin Badiu, dar si cu Gabi Firea, Primarul General, cea care a oficiat casatoria. Am fost fix 20 de persoane, cu tot cu copii”, a declarat Andreea Berecleanu.

Prezentatoarea stirilor de Antena 1 subliniaza faptul ca sotul ei se implica in educatia celor doi copii ai sai din fosta casnicie cu Andrei Zaharescu. “Implicarea lui Constantin in educatia lor este totala, asa cum se implica si din punct de vedere emotional, afectiv”, spune prezentatoarea.

andreea-berecleanu-constantin-stan-unica

In fotografia principala, de coperta, cei doi soti au ales sa poarte vestimentatii extrem de elegante. Andreea Berecleanu este superba intr-un sacou alb Styland, camasa alba din satin si pantaloni negri ce apartin aceluiasi brand romanesc apreciat, iar medicul Constantin Stan poarta costum negru, clasic, elegant, al brandului D’S Damat.

Scrie un comentariu