Stiri Interne

Andreea Berecleanu despre anii la Antena 1: “Au existat momente dificile”

Scris de Ana Kozma

Andreea Berecleanu a anuntat ca renunta la Antena 1 dupa 17 ani de colaborare. Iata ce spune indragita vedeta despre acesti ani petrecuti la postul de televiziune.

Andreea Berecleanu despre anii la Antena 1: “Au existat momente dificile”

Andreea Berecleanu a prezentat Observatorul orei 19 de la Antena 1 nu mai putin de 17 ani. Saptamana aceasta a anuntat insa ca a hotarat sa incheie aceasta colaborare.

Nu si-a dorit sa dea exact motivele care au dus la ruptura, insa a dat de inteles ca i s-au pus conditii cu care nu a fost de acord. Andreea va fi inlocuita, la pupitrul Observatorului, de Alessandra Stoicescu.

Intr-un interviu pentru ziarul Click!, Andreea Berecleanu a vorbit despre decizia de a parasi Antena 1, despre anii petrecuti acolo, dar si despre planurile sale de viitor.

„Regret multi oameni din Antena. Regret faptul ca nu am putut sa imi mai desfasor meseria care imi placea enorm conform principiilor mele. Dar raman un jurnalist activ. Nici nu am cum altfel dupa 27 de ani de activitate fara intrerupere. Decizia de a pleca nu e un moft. De ce spun asta? Au existat in istoria Antenelor momente dificile si nu am abandonat. Eu am fost solidara cu aceste situatii, nu m-am vaitat, am mers mai departe fara ca spectatorul sa observe un disconfort pe care eu il aveam. Mi-au scris si m-au emotionat colegii din redactia Observator, din toate redactiile emisiunilor de divertisment, din platou si din partea de productie, cabina de machiaj, regie. Mai toti aveau cate o amintire cu mine. Colege care au trecut prin momente grele, prin situatii de sanatate dramatice si carora le-am fost alaturi”, a declarat Andreea Berecleanu.

Iata insa ce spune vedeta despre perioada care va urma plecarii sale de la Antena 1.

„Iata ca cei 45 de de ani pe care ii implinesc peste o luna vin cu o schimbare. Sa nu uitam ca jurnalismul are mai multe fatete. Degeaba stii sa scrii o stire politica daca ai uitat sa fii creativ sau nu ai fost niciodata. Eu nu sunt in pana de idei si sunt un jurnalist de avangrada. Am avut inspiratie inca de acum 7-8 ani sa merg in paralel si cu televiziunea si cu online-ul. E motivul pentru care comunitatea mea din social media este uriasa, continutul imi apartine integral si asta se va intampla de acum incolo. Am o firma de comunicare, merg la conferinte, am intalniri cu clienti, medici straini”, povesteste ea.

Andreea Berecleanu si-a dat demisia de la Antena 1. Cu cine va fi inlocuita!

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andreea Berecleanu (@andreeaberecleanu) pe

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Da-mi o foaie sau o agenda goala in fata! De atat am nevoie ca sa scriu si ce trebuie, si ce visez. Voi, cum faceti? Doar pe laptop?

O postare distribuită de Andreea Berecleanu (@andreeaberecleanu) pe

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andreea Berecleanu (@andreeaberecleanu) pe

Despre autor

Ana Kozma

Scrie un comentariu