News

Andreea Banica si-a petrecut vacanta in Antalya!

Scris de Administrator

Indragita artista tine o legatura foarte stransa cu fanii ei prin intermediul Facebook-ului, pe care se pare ca nu-i uita nici macar atunci cand este plecata in vacanta! Andreea a postat mai multe fotografii pe Facebook in timpul vacantei petrecute in Antalya.

Dupa o vara plina de concerte atat in tara cat si in afara ei, Andreea si sotul sau, Lucian Mitrea, au plecat intr-o bine-meritata vacanta. Ca destinatie au ales un resort de lux din Antalya, o zona preferata de foarte multe dintre vedetele noastre.

La inceputul sejurului, Andreea Banica a lansat chiar si un concurs pe Facebook. A promis o surpriza pentru acela dintre fani care ghiceste locul in care isi petrece vacanta, avand ca indiciu o fotografie.

Acum, la final de vacanta si cu bateriile incarcate pentru un nou an de activitate intensa, artista a ales sa isi delecteze din nou prietenii virtuali cu o fotografie extrem de sexy!

Pentru Andreea Banica urmeaza o toamna foarte aglomerata din punct de vedere profesional. Cantareata va fi prezenta pe data de 16 septembrie la Brasov in cadrul Romanian Music Awards unde este nominalizata la nu mai putin de 4 categorii: Best Female, Best Song cu piesa „Love in Brasil”, Best Video cu „Sexy” si  Best Website.

Despre autor

Administrator

Scrie un comentariu