Stiri Interne

De nerecunoscut! Andreea Banica, sosia lui Smiley!

Scris de Administrator

Dovada clara a faptului ca de ce ti-e frica nu scapi, Andreea Banica a fost nevoita sa intre in pielea bunului sau prieten Smiley si sa interpreteze cel mai recent single al acestuia, super hitul „Acasa”, totul intr-o editie inciendiara a show-ului „Te cunosc de undeva!”. Pentru a intra cat mai bine in piele personajului, Andreea a cerut sfaturi de la insusi Smiley. In vreme ce prestatia ei a fost apreciata de unii jurati, altii au criticat-o pentru ca a avut prea multe emotii.

andreea-banica-smiley

Frumoasa Andreea Banica renunta la imaginea ei de bomba sexy si se transforma in Smiley, sambata, la „Te cunosc de undeva!”, si va interpreta cel mai recent hit al acestuia, “Acasa”.

“Sa fiu Smiley a fost cel mai greu lucru din viata. L-am si sunat sa-l rog sa ma ajute cu sfaturi ca sa-l interpretez cat mai bine. Am pe telefon multe mesaje de la el. ’Acasa’ e piesa mea preferata, dar mi-a fost foarte greu sa o cant”, a declarat Andreea.

andreea-banica-smiley1

Daca pe Delia si Andrei Aradits i-a sensibilizat cu interpretarea ei, nu acelasi lucru s-a intamplat si in ceea ce o priveste pe Monica Anghel. Aceasta i-a reprosat Andreei ca si-a pus iar „acel paravan” care sa-i mascheze sensibilitatea si ca e pacat sa nu si-o arate.

“Nu ti-a iesit, pentru ca ai fost mult prea emotionata”, a mai spus aceasta.

andreea-banica-smiley2

Ce parere are Pepe, cel de-al patrulea jurat al show-ului, vedeti sambata, 22 martie, de la ora 20.30, la “Te cunosc de undeva!

Scrie un comentariu