News

Exclusiv! Andreea Banica: „Fac eforturi mari sa nu ma ingras. Pana la vara vreau sa fiu pachetele, pachetele”

Scris de Christian Stan

Intr-un interviu acordat pentru emisiunea „D-Paparazzi” de la Kanal D, Andreea Banica recunoaste ca lupta pentru a arata perfect este foarte grea si presupune multe sacrificii. Cantareata recunoaste ca lucreaza intens la sala, supravegheata de un antrenor personal, iar pana la vara isi propune sa aiba un abdomen bine definit.

Andreea Banica a aratat mereu bine si in forma, cantareata fiind surprinsa de foarte putine ori pe picior gresit de paparazzi. Artista recunoaste insa ca o forma fizica perfecta nu se obtine usor, ci presupune mult efort.

„E mult mai usor sa te ingrasi decat sa slabesti. Eu fac mari eforturi sa ma mentin asa, mi-am luat antrenor personal, am un regim drastic, iar pana la vara vreau sa fiu pachetele, pachetele. Vreau sa arat bine pana la adanci batraneti, iar acest lucru pentru ca imi respect publicul si barbatul de langa mine”, declara Andreea Banica.

In materie de slabiciuni alimentare, Andreea Banica recunoaste ca, uneori, nu se poate abtine de la prajituri.

„Vara asta am mancat amandine multe, de cand m-am intors in Bucuresti, n-am mai mancat nimic dulce, nimic, nimic”, mai declara artista.

Interviul va fi difuzat in editia din aceasta seara a emisiunii „D-Paparazzi” de la Kanal D, de la ora 19:45.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu