News

Andreea Banica, in juriu show-ului „Next Diva”

Scris de Christian Stan

In ciuda vietii palpitante de artist, Andreea Banica nu se poate desprinde si de microbul televiziunii. Astfel, artista a acceptat sa faca parte din juriul sezonului doi al emisiunii „Next Diva” de la Euforia TV. Andreea Banica va fi colega de juriu cu jurnalistul Silviu Boerescu si cu faimosul coregraf Tonkins.

Show-ul „Next Diva” de la Euforia TV se va bucura de un nou sezon, iar preselectiile vor incepe chiar de astazi in cele mai mari orase din tara.

Juriul noii editii este format din jurnalistul Silviu Boerescu, coregraful Tonkins si din cantareata Andreea Banica, care isi marcheaza astfel revenirea in televiziune dupa o scurta pauza.

Conform Libertatea, Andreea va fi insotita in permanenta la repetitii de cainele ei, Nino. Primul oras de unde juriul va recurta pretendentele la viitoarea diva dinb showbizzul romanesc este Iasiul. Preselectiile continua apoi la Cluj, Constanta, Timisoara, iar ultima selectie va avea loc la Bucuresti, pe 7 martie. Emisiunea tv va debuta, cel mai probabil, la sfarsitul lunii martie, la Euforia TV.

Scrie un comentariu