Stiri Interne

Horia Brenciu “la patrat”! Cum a ajuns “Brenciu” sa o sarute pasional pe Alina Puscas

Scris de Administrator

Andreea Banica a avut o misiune grea de indeplinit cu ocazia celemi mai noi editii a emisiunii “te cunosc de undeva”, difuzata sambata seara de Antena 1. Mai exact, a fost nevoita sa intre in pielea lui Horia Brenciu! Si i-a ieist de minune, intrucat toti cei prezenti pe platourile de filmare au ramas uimiti atunci cand au vazut cat de bine a reusit Andreea sa-l imite pe simpaticul si exuberantul jurat. Emisiunea a fost astfel transformata intr-un show de zile mari, presarat cu numeroase momente picante!

andreea-banica-brenciu

Andreea Banica face show pe scena la „Te cunosc de undeva!„, sambata, 12 aprilie, cand se transforma in Horia Brenciu si interpreteaza hitul acestuia, „Hello„. Desi Horia nu i-a vandut nici un pont Andreei in ceea ce priveste gesturile, ticurile verbale sau alte mici trucuri originale pe care le foloseste pe scena, aceasta l-a imitat aproape perfect.

andreea-banica-brenciu1

S-a miscat ca el, a folosit replicile lui, a vorbit mult, a facut ordine la masa juriului, s-a urcat pe masa juriului, a impartit invitatii la urmatorul concert, a chemat fotograful pe scena ca sa o pozeze cu ceilalti jurati, l-a dat pe Horia la o parte de la masa juriului ca sa se aseze ea si, intr-un final, a sarutat-o pe gura pe Alina Puscas, surprinzandu-i pe toti, mai putin pe… Alina Puscas.

andreea-banica-brenciu2

„Ma asteptam la reactia asta din partea Andreei. Era pentru show”, a spus, ulterior, prezentatoarea emisiunii.

„Intr-un fel, i-am si servit-o. Dupa ce a facut o pirueta, i-am spus: asta-i tot? Atunci m-a lasat brusc pe spate si m-a sarutat”, povesteste Alina, amuzata.

andreea-banica-brenciu3

Andreea, ce a scos Brenciu din tine, nici barbata-tu n-a fost in stare!”, a fost concluzia rostita de la masa juriului.

De altfel, personajul Brenciu n-a fost unul comod pentru Andreea, fapt confirmat de sotul ei.

andreea-banica-brenciu4

„Personajul Horia Brenciu a ’terorizat-o’ pe Andreea. Si-a dorit foarte mult sa iasa bine”, a spus smanagerul Lucian Mitrea, sotul artistei.

Cum apreciaza Horia Brenciu felul in care il imita Andreea Banica, vedeti sambata, 12 aprilie, de la ora 20.30, numai la „Te cunosc de undeva!

Scrie un comentariu