Stiri Interne

Andreea Balan, singura vedeta care a participat la Gay Pride 2018

Scris de Sorin Dutoiu

Andreea Balan este singura vedeta din Romania care a participat sambata la Gay Pride, marsul de sustinere a drepturilor comunitatii LGBT. Iata ce a declarat.

Andreea Balan, singura vedeta care a participat la Gay Pride 2018

Sambata dupa-amiaza a avut loc Marsul Diversitatii, o demonstratie pasnica si plina de culoare prin care cateva mii de oameni au militat pentru drepturile comunitatii LGBT din Romania.

Barbati si femei de toate varstele, copii, nume cunoscute din industria publicitatii ori a bloggingului, cu totii si-au expus punctul de vedere asupra schimbarilor de legislatie ori legate de mentalitatea colectiva pentru ca persoanele din aceasta comunitate sa beneficieze de protectia sociala si legislativa fireasca, asa cum beneficiaza orice cuplu heterosexual din Romania.

Printre miile de persoane care au defilat pe Calea Victoriei s-a aflat si Andreea Balan, artista fiind cunoscuta drept o sustinatoare vehementa a drepturilor comunitatii LGBT. La fel, si Emil Rengle, coregraful care a castigat finala Romanii au Talent.

Andreea Balan s-a aratat placut impresionata de atmosfera pasnica si inspirationala de la Marsul Diversitatii si a criticat ceea ce se intampla in Piata Victoriei la Mitingul PSD. ”Oamenii de la mitingul PSD mi s-au parut tristi. Nu se compara cu veselia de aici”, a declarat ea.

#embracediversity 🌈

A post shared by MihaelaVoinea (@superficiallyfabulous) on

Proud at pride #bucharestpride #gaypride #marsuldiversitatii

A post shared by Ioana Popa (@abrache) on

Despre autor

Sorin Dutoiu

Celebrity adviser & publicist, PR & events strategist www.ADPMPR.ro, smart acquisition influencer.
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu