Stiri Interne

Impacare miraculoasa de Pasti? Iata ce spune Andreea Balan

Scris de Administrator

A trecut putin timp de la momentul in care Andreea Balan si Keo au recunoscut public faptul ca au pus punct relatiei lor, dar presa speculeaza deja ca cei doi ar petrece Pastele impreuna, ceea ce ar putea avea ca rezultat o posibila impacare. Andreea neaga insa vehement acest lucru si spune ca nu mai exista cale de intoarcere in cazul lor.

Andreea-Balan-si-Keo1

Andreea Balan si Keo au recunoscut de curand faptul ca s-au despartit, acest subiect devenind unul dintre cele mai „tocate” in presa din ultimele zile.

Conform cancan.ro, un apropiat al celor doi ar fi dezvaluit faptul ca Andreea si Keo isi vor petrece impreuna Pastele, la vila lor noua construita, fapt ce ar putea avea ca rezultat o posibila impacare.

„Ei inca se iubesc foarte tare, se vede chestia asta. Cu siguranta, in viitorul apropiat se vor impaca”, a declarat sursa.

In schimb insa, Andreea Balan a negat vehement acest lucru, printr-un mesaj postat pe contul ei oficial de Facebook. Artista spune ca intre ea si Keo nu mai exista sanse de impacare…

„Nu, nu petrecem Pastele impreuna. Nu mai aberati! De unde le tot inventati ?!Si nu, nu ne impacam!”, a scris Andreea pe reteaua de socializare.

Scrie un comentariu